Diginotar, PSV, Steam, Europese commissie, Franse ministerie van financien en diverse banken. Bij hen werd in 2011 digitaal ingebroken. Zij onderschatten de gevaren van digitale inbraak schromelijk. Maar hoe zit dat bij jou? 90% van de ondernemers vertrouwt meer op Google Docs dan op zijn eigen systeembeheerder. Sommige ondernemers zetten zelf een hacker in om de online software ‘aan te vallen’. Wij weten zeker dat ook jij binnenkort wordt gehackt.

Welke security leaks heeft jouw organisatie? Kunnen er smart phones op jouw wifi netwerk? Gebruik je open poorten voor je wifi kantoorprinter? Test je de webcode voldoende uit van je jongste programmeur? Verifieer je aanmeldingen voor mailnieuwsbrieven? Heb je controle over het downloadgedrag van jouw medewerkers? Gebruiken zij Google Docs of andere open source applicaties ook voor kennisdeling? Hoe gecontroleerd is hun online profiel?

Digitale inbraak krijgt consequenties, ook voor de gehackte organisatie: de Europese Commissie stelt binnenkort voor boetes op te leggen tot 5 procent van de jaaromzet bij organisaties die slordig omgaan met de privacy.

Skillcity organiseert samen met participanten Transfer Solutions en Motiv op 26 januari 2012 een seminar over ‘digitale inbraak en identiteit‘. transfer-motiv

Programma

Aanmelden

Het seminar staat open voor iedereen die geinteresseerd is. Stuur een mail met naam, functie en bedrijf naar Ben Alfrink. Deelname is kosteloos.

Locatie en route

Het seminar vindt plaats bij Transfer Solutions:
Stationsweg 19
4141 HB Leerdam

Klik hier voor de route