Op 29 november laat Communicum jou zien hoe je met hun nieuwe online ‘feedback engine’ op een simpele manier als manager feedback kan vragen aan je medewerkers en je klanten… Online, zonder ingewikkeld ‘enquete gedoe’. Managing partner Eric van Paridon toetst graag of het product aansluit bij de wensen van IT-ondernemers: hij wil feedback.
Communicum biedt je daarna de mogelijkheid om de Feedback Engine binnen je eigen bedrijf te testen. Op dit moment draait deze in pilot bij o.a. SAP, EMC en 4appsgroup.

Basis voor persoonlijke groei

Interne en externe feedback is cruciaal om per medewerker een goed persoonlijk ontwikkelingsplan te maken. Feedback op het functioneren in allerlei situaties verkrijgen is hiervoor de basis. Feedback vertalen naar actieplannen en efficiënte en effectieve beoordelingsgesprekken gebeurt nu nog vaak handmatig.

De ‘Communicum Feedback Engine’ levert hiervoor mogelijkheden. De tool is eenvoudig te bedienen en voor elk type professional in te richten. Een consultant, project manager of accountmanager hebben immers andere competenties, andere relaties en andere behoeften.
De resultaten zijn digitaal in te zien en worden grafisch gepresenteerd. Zij geven snel een goede onderbouwing voor de te kiezen (of gekozen) persoonlijke groei strategie.

Programma

  • 15.00 uur Ontvangst
  • 15.30 uur Sneak preview en discussie
  • 17.30 uur Borrel

Locatie

De sneak preview vindt plaats bij Communicum op kantoor. Hun adres:

Vredehofstraat 11
3761 HA Soest