SKI 10 jaar feestje

Tel tot tien en je hebt een uitgebreid netwerk!

Skillcity bestaat dit jaar 10 jaar. Op 20 juni 2001 werd Skillcity Utrecht op initiatief van de gemeente Utrecht opgericht met Ordina, ING Bank, CMS Derks Star Busmann en het toenmalige Telecom Utrecht als founders. Zij zijn na 10 jaar nog steeds als participant en/of bestuurslid aan Skillcity verbonden en hebben samen met de andere participanten, de gemeente en de provincie Utrecht bijgedragen aan de groei en het succes van ons netwerk.

We laten het tweede jubileum natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan en houden een inspirerend netwerkevent op 20 juni a.s. Bij het bedenken hoe we dit zouden vieren, kwamen we al snel op een ‘besloten feestje’ met stakeholders die de afgelopen 10 jaar aan Skillcity hebben bijgedragen en dat veelal nog steeds doen. En al tellende kwamen we zo op 100 vrienden uit. Founders, participanten, regionale overheden en last but not least natuurlijk de ICT-ondernemers zelf. Hiervan hebben we een 50tal gebundeld in de 20 juni te releasen Skillcity 50 uitgave.

Participant Conclusion stelt haar Cloud22 bar en terras aan ons ter beschikking. Geniet van het riante uitzicht op de stad en regio.

Inloop: 16.30 uur. Einde: 20.00 uur.

Er wordt voor een hap gezorgd.

Programma:

  • Welkom
  • Management Jukebox en de Skillcity 50
    We hebben Engbert Breuker, voorzitter SVN Nederland & Europa, ambassadeur van oud-participant Pentascope, gevraagd om zijn Management Jukebox voor Skillcity te brengen. Aan de hand van video beelden en muziek beleef je wat ons hier gebracht heeft. Verleden, heden en een beetje toekomst. Een spiegel voor je hart en hoofd. Laat je meeslepen in de wereld van organiseren, besturen en ondernemen! Het 1e exemplaar van de Skillcity 50 zal overhandigd worden aan Jo de Viet van de gemeente Utrecht, de initiatiefnemer voor het doen ontstaan van Skillcity, nu 10 jaar geleden.
  • Bijpraten en netwerken met een borrel en hapjes

Jubileumeditie: ‘Skillcity 50’
Met een mooie uitgave zullen we stilstaan bij de ontwikkeling van een 50tal middelgrote en kleinere ICT-bedrijven uit ons netwerk. Bedrijven die er inmiddels toe doen. Niet perse de snelste groeiers, maar zeker volop in ontwikkeling en voortdurend met flinke ambities.

Live netwerken, is dat zinvol?
Jazeker! We organiseren al 10 jaar lang innovation circles, workshops, seminars en round tables. En ons Snelle groeiers event en landelijke ICT Ondernemerschap congres zijn inmiddels een vast onderdeel van onze jaarkalender.

Een ding blijft voor ons voorop staan: netwerken is emotie. En emotie ontstaat als je elkaar ontmoet. Een hand geeft, praat, feedback geeft en samen een borrel drinkt of eet. Waarna je misschien ook wel zaken met elkaar doet. Dus ja, live netwerken is zeer zinvol!

Conclusionconclusion