AIESEC Utrecht organiseert in samenwerking met CA Technologies op 30 maart 2011 van half 5 tot half 8 een netwerkevenement in het Academiegebouw te Utrecht met als hoofdthema compliance binnen de ICT-sector.

Compliance wordt door de invoering van veeleisender regelgeving een steeds relevanter thema. Voor organisaties gaat er meer en meer werk in zitten om te zorgen dat zij hun systemen en producten volgens de regels hebben ingericht. Projecten op het gebied van compliance vergen daardoor momenteel een flink deel van de ict-budgetten, ook omdat er veel onzekerheid is over de regelgeving en veel bedrijven er relatief weinig ervaring mee hebben.

Programma:
Op deze dag zullen er twee lezingen plaatsvinden. Zowel Victor Alting van Geusau als Paul Klint zullen hun licht laten schijnen op compliance en software engineering op master niveau. Daarnaast zal CA Technologies in tien minuten iets vertellen over opleiding van personeel binnen de ICT en hun eigen projecten daarin. Na afloop zal er een borrel plaatsvinden met de mogelijkheid om te netwerken.

16:30 Welcome
17:00 Opening by AIESEC + CA Technologies

17:15 Lecture Paul Klint
17:45 Lecture Victor Alting van Geusau
18:15 Drinks & Networking
19:20 Closing

>>Bekijk het hele programma

Deelnemen:
Je kunt je online aanmelden op: aiesec.nl/utrecht.

Meer info?
Neem contact op met Laura Broeks van AIESEC Utrecht: Tel: 030-253 86 55
Email: laura.broeks@aiesec.net.

Locatie:
Het event vindt plaats in het Academiegebouw te Utrecht. Adres:
Domplein 29
3512 JE UTRECHT

Over AIESEC:
AIESEC is de grootste internationale studentenorganisatie ter wereld met als core business het uitwisselen van academisch opgeleide studenten en het bedrijfsleven.

AIESEC