Hét toonaangevende congres over Social Media, de toekomst, impact en het gebruik ervan voor het bedrijfsleven.

CSN Conference is dé grootste conferentie in Nederland over het sociale web en grotere organisaties en merken. Een dag vol kennis en toepasbare eye openers. Cases, best practices en werkende strategieën van deskundigen en collega’s van top 1000 organisaties en ‘brands’ in Nederland.

Op CSN Conference tref je sprekers over onderwerpen zoals verandermanagement, buzz monitoring, Online Reputatie Management, Social Media inzet voor marketing, recruitment of communicatie doeleinden en communitymanagement.

CSN Conference geeft jou in één dag antwoord op vragen als:

  • Wat is de toekomst van Social media? Wat is de rol van platformen zoals Twitter, LinkedIn, Hyves of Facebook? En welke rol speelt mobile?
  • Hoe behoud ik de controle? Of moet ik dat niet meer willen?
  • Wat zijn de succesfactoren van een goede LinkedIn groep?
  • Welke veranderingen moet mijn organisatie ondergaan om klaar te zijn voor Social Media?
  • Hoe voorkom ik dat bedrijfsgeheimen op straat komen te liggen?
  • Hoe zet ik netwerken zoals LinkedIn succesvol in voor recruitment, customer service of marketing & PR?

Naast sessies van onder andere de Volkskrant, T-Mobile, Twynstra Gudde, Getronics Consulting, Sanoma Uitgevers en LinkedIn vinden er tijdens het programma ook social talks plaats over onder andere "De impact van Twitter?" en "De toekomst van LinkedIn groepen." Uit de US komt de speciale keynote spreker Johan Bollen over, in de Verenigde Staten bekend als ‘The Twitter Predictor’. Hij gaat dieper in op zijn onderzoek "Twitter sentiment voorspelt aandelenkoersen". En ook keynote spreker Richard Millington komt uit London over om de deelnemers te informeren over het opzetten van een succesvolle online community.

Deelnemen?

Kijk voor aanmelden en het actuele programma op http://www.csnconference.nl/. Skillcity leden krijgen 50 euro korting. Vermeld de code SC50 bij aanmelding.

Locatie

Pakhuis De Zwijger, Amsterdam

CSN