Participant Blomer accountants en adviseurs gaat in op de fiscale kansen en risico’s die jij als ICT-ondernemer moet kennen. Michel Kuik en Herwin Hadders, beiden partner, behandelen onder meer de volgende onderwerpen:

  • De mogelijkheden van de otrooibox en de voor- en nadelen van activering van software
  • Loonbelasting en omzetbelastingrisico’s van inlenersaansprakelijkheid in binnen- en buitenland
  • Werknemersbinding en onkostenvergoedingen (werkkostenregeling)
  • Omzetbelasting en electronische diensten
  • Actualiteiten

Programma

  • 15.00 uur Inloop
  • 15.30 uur Fiscale kansen en risico’s
  • 17.30 uur Borrel

Deelnemen?

Er is plek voor 15 deelnemers aan deze workshop. Deelname is kosteloos. Wil je je aanmelden, stuur dan een mail naar Ben Alfrink met je naam, functie en bedrijf. Wil je een ander onderwerp behandeld zien of heb je een vraag, stuur dit dan meteen mee.

Locatie en route

De workshop vindt plaats bij Blomer accountants en adviseurs in Nieuwegein:

Krijtwal 1
3432 ZT Nieuwegein
>>bekijk hier de routebeschrijving

Over de sprekers

Michel Kuik (1970) is sinds 1996 werkzaam bij Blömer en heeft daar zowel zijn theoretische als praktische opleiding tot Registeraccountant gevolgd. In 2006 trad Michel toe tot de maatschap. Zijn aandachtsgebieden zijn de DGA van middelgrote ondernemingen, veelal in de bouwbranche of ICT. Tevens is hij voorzitter van Bedrijvensociëteit ‘De Nieuwe’ in Nieuwegein en participeert hij in het ICT-netwerk Skillcity. Michel is getrouwd en de trotse vader van een zoon en dochter. Op zondag bezoekt hij graag de thuiswedstrijden van FC Utrecht.

Herwin Hadders (1972) heeft aan de Rijksuniversiteit Groningen de studie Fiscale Economie afgerond. Na zijn studie is hij als junior belastingadviseur gaan werken bij Ernst & Young. Na bijna zeven jaar daar werkzaam te zijn geweest, maakte hij in 2003 de overstap naar Blömer en ging werken binnen het team MKB Advies als belastingadviseur. In 2008 werd hij benoemd tot directeur en vanaf 1 januari 2009 is hij partner bij Blömer. Vanaf heden is Herwin werkzaam binnen het team MKB Accountancy.

michel kuik herwin hadders