Kunnen jouw prospects simpel inzicht geven in hun organisatie en manier van werken?
Snappen jouw prospects direct en goed wat jouw softwarepakket voor hen kan betekenen?
Stellen gebruikers en management vaak onverwachte functionele vragen tijdens de opleidingen?
Benutten jouw klanten alle mogelijkheden van jouw softwarepakket optimaal?

Ook anno 2010 is er nog vaak sprake van een forse ‘kloof’ tussen de functionele mogelijkheden van een softwarepakket en het feitelijk gebruik ervan. Dat is zonde, want het betekent dat het verbeterpotentieel door de gebruiker niet worden benut en dus minder snel ‘return on investment’ wordt behaald. Maar belangrijker nog, het leidt tot frustratie, onbegrip en (potentieel) verlies van de relatie tussen de softwareleverancier en zijn klant.

Graag gaat participant Trices op 23 november in een workshop met jou in gesprek hoe meer inzicht in de specifieke werkprocessen van jouw prospect/klant de implementatie van jouw softwarepakket kan versnellen en verbeteren. Dit kan een belangrijke bijdrage leveren om de ‘kloof’ te overbruggen en de toegevoegde waarde van jouw softwarepakket en aftersales voor jouw klanten te verhogen.

Programma

 • 15.00 uur Ontvangst
 • 15.30 uur Werkproces-analyse, wat levert het op?
  • Sales; wat doe je in deze fase al met werkproces-analyse?
  • Offertefase; werkprocessen in pilot- en/of proof of conceptfase
  • Implementatiefase; het overbruggen van de ‘kloof’
  • Gebruik en beheer; werkprocessen om ‘in tune’ te blijven
 • 17.30 uur Afsluiting en borrel

Meer informatie en deelnemen

De workshop wordt gehouden op 23 november 2010. Er is plek voor 15 deelnemers. De workshop is gericht op ICT-ondernemers, hun accountmanagers, business consultants en projectleiders. Deelname is kosteloos.

Aanmelden? Stuur een mail naar Ben Alfrink en vermeld je naam, bedrijf en functie.

Lokatie en route

De workshop wordt gehouden bij Onbegrensd Talent in Utrecht.
Adres:
Goeman Borgesiuslaan 77

3515 ET Utrecht
035 7551515

Klik hier voor de route

Over Theo Dijt en Trices

Trices is een professionele dienstverlener op het gebied van analyse en het vastleggen van processen. Trices biedt naast algemene projectondersteuning, specialistische ondersteuning bij het vastleggen van processen, AO/IC en bestuurlijke informatievoorziening.

Theo Dijt (1956) is mede-oprichter van Trices, destijds als dochteronderneming van Pentascope. Hij heeft jarenlange ervaring als business consultant, account manager en projectleider, in projecten rond herontwerp van bedrijfsprocessen en de implementatie van software(-pakketten). Als ondernemer kent hij als geen ander de toegevoegde waarde van procesanalyse/-ontwerp in het implementatieproces.

theodijt trices