De economie trekt weer aan en de arbeidsmarkt volgt in haar kielzog

Hoewel de afgelopen twee jaar het vinden van goed personeel iets makkelijker was geworden is het voor de meeste bedrijven nog steeds een zoektocht om goede ICT’ers te vinden. De komende jaren is de verwachting dat dit alleen maar lastiger zal worden.

Skillcity heeft daarom in samenwerking met Digitaal-Werven in november 2010 de websites van haar participanten aangevuld met enkele grotere ICT-bedrijven onderzocht op het wervingspotentieel. Tevens is bij elke partij gesolliciteerd om de reactie(snelheid) te meten. De website van het bedrijf is namelijk de spil in het sollicitatieproces. Bijna elke kandidaat, of deze nu een vacature leest of benaderd wordt door je recruiter, bezoekt eerst de website en besluit dan te solliciteren. De eigen website geeft de kandidaat een eerste indruk, het is je visitekaartje. Een goede wervingssite, wat overigens niet hetzelfde is als een dure wervingssite, verhoogt daarom het rendement uit elke andere wervingsactiviteit.

Tijdens deze bijeenkomst zal Bas van de Haterd van Digitaal-Werven de resultaten van dit onderzoek bekend maken en dit vergelijken met de 350 organisaties die Digitaal-Werven in de zomer van 2010 onderzocht heeft. Hij zal in zijn presentatie voorbeelden geven van organisaties die het goed doen en waar het vaak mis gaat.

Interessant voor HR-managers en recruiters

De sessie is interessant voor de personen die zich binnen de organisatie bezighouden met werving en het wervingsdeel op de website. Skillcity en Digitaal-Werven raden daarom van harte aan om de HR manager of recruiter mee te nemen naar dit event.

Programma

Vanaf 13.00 uur ben je van harte welkom. Bas verzorgt de workshop van 13:30 uur tot 15.00 uur.

Deelnemen?

Stuur Ben Alfrink een mail met naam en functie indien je aan deze sessie wilt deelnemen.

Lokatie en route

Skillcity participant Conclusion is gastheer van deze workshop. Parkeer je auto onder het pand, neem daar de middelste ingang kantoren en meld je bij de receptie.

Adres:
Herculesplein 80
3584 AA Utrecht

>>Klik hier voor de route