Jij stort maandelijks geld voor je medewerkers in een collectief pensioen. Welke regeling heb je ooit gekozen? En past deze regeling voldoende bij je huidige werknemersbestand? Hoe blij zijn jouw medewerkers met het gekozen pensioen? Welke kwalitatieve effecten zie je van het collectief pensioen bij je medewerkers? Zijn ze loyaler, is er minder roep om andere arbeidsvoorwaarden, is de mix ok?

In een round table willen we het collectief pensioen eens bekijken van de kant van de werkgever. Op 23 juni organiseren Skillcity en participant ING een round table over dit thema met als titel ‘Rendement van collectief pensioen voor jou als werkgever’.

We bediscussieren aan de hand van theorie en praktijkvoorbeelden hoe investeringen in het collectief pensioen voor jouw werknemers ook de werkgever waarde en rendement kunnen opleveren en hoe deze waarde verder vergroot kan worden.

We nodigen jou of jouw HR-manager van harte uit om deel te nemen aan deze round table. Ontvangst is vanaf 15.30 uur en tussen 16.00 uur en 17.30 uur vindt de round table plaats. Aansluitend is er een borrel. De locatie is het ING kantoor aan de Daalsesingel in Utrecht.

ING logo

Voor wie?

We hebben plaats voor 10 ICT-ondernemers en/of hun HR-managers. De discussie blijft dan interactief.

Programma en meer informatie

Volker Broszius, Regiodirecteur Verzekeren ING, begeleidt de round table.

  • 15.30 uur Ontvangst
  • 16.00 uur Start round table
  • 17.30 uur Borrel

Wil je meer weten over de voordelen van het collectief pensioen voor jou? Neem dan contact op met Ben Alfrink. Deelname is kosteloos.

Lokatie: