Op 9 juni 2010 zal voor de derde keer het Mediapark Jaarcongres, het jaarlijkse moment voor de Nederlandse media industrie plaatsvinden. De veranderingen in het medialandschap zijn groot. Het MPJC concentreert zich dit jaar op innovaties rond het televisiescherm, en bespreekt die aan de hand van nieuwe plannen, nieuwe cijfers en nieuwe initiatieven. Skillcity is mediapartner van dit congres.

We kijken naar nieuwe ontwikkelingen vanuit techniek en wetenschap, naar de nieuwe bedrijvigheid rond audiovisuele media en naar de veranderende TV gewoontes van het Nederlandse publiek. Van 3D televisie tot nieuwe beleidsplannen en de inkomstenbronnen van omroepen, van de cross mediale WK tot de groei van sociale televisie, van Nederlandse media ondernemers met internationaal succes tot start ups in Hilversum.

Vanzelfsprekend gaan we op 9 juni ook in op de politiek. Waar kiezen we eigenlijk voor als het aankomt op mediabeleid? Welke plannen hebben de politieke partijen voor het mediabeleid? Tijdens het MPJC blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en peilingen en komen de mediaplannen van verschillende partijen aan bod. Bekijk het hele programma!

Meer info en inschrijven

Een dag om niet te missen, schrijf daarom snel in op mpjc.nl/! Deelname aan het MPJC kost 150 euro.

MPJC2010

Lunchsessies en innovatieplein

Naast het plenaire congres biedt het MPJC dit jaar ook een serie lunchsessies aan op het Media Park. Diverse bedrijven op het Media Park stellen hun deuren open voor bezoekers tijdens de lunch. Aansluitend kan men een presentatie of een Meet&Greet bijwonen.

Ook dit jaar is er ruimte voor de nieuwste innovatieve producten en diensten op het innovatieplein, wat dit jaar nog groter wordt aangepakt! Op het plein zijn spectaculaire technologische demo’s te bekijken en presenteren veelbelovende start-ups zich aan het publiek. Het innovatieplein is de hele dag gratis toegankelijk.

Bedrijven die geïnteresseerd zijn in een plek op het innovatieplein of het houden van een lunchsessie kunnen contact opnemen met de organisatie van het MPJC2010 (via info@mediaparkjaarcongres.nl).