Op 6 april a.s. organiseert Media Plaza het Nationaal ICT Event, dat mede mogelijk gemaakt wordt door het ministerie van Economische Zaken. Het Nationaal ICT Event stimuleert het gebruik van ICT- toepassingen en verbetert het Nederlandse ICT en e-business klimaat. Skillcity is mediapartner van dit event.

Ook stellen de vier genomineerden van de Broos van Erp prijs, een stimuleringsprijs voor jonge bedrijven die een innovatief product op het gebied van nieuwe media hebben ontwikkeld, zich tijdens het Nationaal ICT Event voor aan het Nederlandse publiek. De winnaar ontvangt naast veel exposure ook een geldbedrag t.w.v. € 25.000,-.

Thema: hoe het grootbedrijf MKB en starters nodig heeft voor R&D, innovatie en nieuwe markten. Rondom dit thema is een programma opgesteld waarbij onder andere het groot bedrijf uitlegt waarom zij niet zonder technostarters kan. Naast het bespreken van de trends en kansen in de Nederlandse ICT markt worden ook ondernemersgeheimen onthuld en de rol van innovatie in de bedrijfsstrategie besproken.

Zowel het grootbedrijf, MKB als technostarters komen samen op het Nationaal ICT Event. Een uniek en mooi moment om kennis met elkaar te maken en nieuwe contacten te leggen.

Joeri van den Steenhoven, Kennisland, verzorgt de aftrap van het programma en samen met u neemt hij de trends en kansen in ICT door. Verschillende grote ICT bedrijven nemen het roer over en bespreken hun toekomstige ontwikkelingen en rol die hierin is weggelegd voor kleinbedrijf en technostarters. Nog voor de lunch vertelt Jan Baan, Cordys, over ondernemerschap en overleven in een crisis.

’s Middags stellen de vier genomineerden van de Broos van Erp Prijs zich voor aan het Nederlandse publiek. Yme Bosma, Hyves, sluit de dag af en gaat in op apps & platforms en de macht van mobiel.

Ondernemerspodium
Ook worden er ondernemersgeheimen onthuld tijdens het ondernemerspodium. Wilt u als jonge succesvolle ondernemer zelf pitchen op het ondernemerspodium? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via frederique.donders@mediaplaza.nl.

Software~VOC
De Software~VOC is een netwerk van productsoftware bedrijven onder de vlag van ICT~Office. Zij nodigen u tijdens de pauze van harte uit voor een nadere kennismaking tijdens het spreekuur.

LinkedIn
Het laatste nieuws en discussies rondom het Nederlandse ICT klimaat vindt u op LinkedIn. Meld u nu aan als lid!

>>Bekijk het hele programma

Meer informatie over inschrijven en deelnemen?

Kijk op Nationaal ICT Event voor het uitgebreide programma, het inschrijfformulier en informatie over de genomineerden. Je vindt het inschrijfformulier ook hier. Inschrijving voor het Nationaal ICT Event is gratis.

Locatie en route

Het event vindt plaats in het Utrechtse Media Plaza. Je vindt de route op de site.

Nationaal ICT event mediaplaza