Het medialandschap verandert razendsnel. Op internet worden reputaties opgebouwd en afgebroken. Met sociale media is het voor iedereen mogelijk om kennis zonder al te veel inspanningen te delen met anderen. Tijd dus om eens stil te staan bij de onbeperkte kansen én bedreigingen van deze ontwikkelingen.

Hoe werkt PR en hoe kun je met behulp van PR 2.0 je reputatie op het internet opbouwen en managen? Welke mogelijkheden zijn er en wat is er nodig om ze te benutten?

Skillcity en participant Lammers van Toorenburg Benelux PR nodigen ICT-ondernemers en hun marketing/communicatieverantwoordelijken uit voor een inspirerende workshop van anderhalf uur op 24 februari a.s.. In deze workshop komen alle aspecten van moderne public relations voorbij. De workshop wordt voor de 5e keer georganiseerd, 60 deelnemers gingen je al voor.

Programma

Charly Lammers van Toorenburg, founder en directeur van LVTPR, geeft de workshop.

  • 15.30 uur – Ontvangst
  • 16.00 uur – PR 2.0
    • Hoe werkt PR
    • Hoe kun je met behulp van PR 2.0 de reputatie van je bedrijf op het internet opbouwen en managen
    • Welke mogelijkheden zijn er en wat is er nodig om ze te benutten?
  • 17.30 uur – Borrel en afsluiting

Deelnemen en meer informatie

Er is plaats voor 15 deelnemers, de workshop is vooral geschikt voor de ICT-ondernemers en hun marketing/communicatiemedewerkers. Deelname is kosteloos. De workshop is alweer volgeboekt.

Lokatie en route

De workshop vindt plaats bij Lammers van Toorenburg Benelux PR:
Kosterijland 5
3981 AJ Bunnik

>>Klik hier voor de route

Over Charly Lammers van Toorenburg

Charly Lammers van Toorenburg richtte in 1994 zijn PR-/communicatiebureau ‘Lammers van Toorenburg Benelux PR’ op en is sindsdien actief voor grote en kleine ICT bedrijven. Momenteel is het bureau werkzaam voor zo’n vijftig ICT bedrijven. Er zijn vestigingen in Bunnik, Brussel en Amsterdam.
Charly is sinds 2009 participant van Skillcity. Bekijk zijn LinkedIn profiel en log op molblog.nl.

Charly lammers

Lammers