Marketing en merk

Wie zijn wij nu als organisatie? En wie willen we zijn? Hoe onderscheiden (potentiële) klanten ons van de concurrentie en komt dat overeen met hoe we dat willen? Staan alle neuzen intern dezelfde kant op? Stralen we met onze (interne) communicatie uit wat we uit willen stralen?

Deze vragen komen regelmatig binnen bij participant FixFactory. Zij organiseert daarom een workshop op 29 januari a.s.

Programma

  • 15.00 uur Ontvangst
  • 15.30 uur Creeren van een merk dat werkt
    • Wat is een merk? In ieder geval meer dan alleen een naam en een logo.
    • Hoe beschrijf je een merk? En hoe visualiseer ik deze?
    • Wat heb ik aan een merk in de dagelijkse praktijk en hoe positioneer ik mijn merk positief ten opzichte van mijn concurrenten?
  • 17.30 uur Afsluiting en borrel

Meer informatie en deelnemen

Er is plek voor maximaal 15 deelnemers. De workshop is interessant voor ICT-ondernemers en hun marketing communicatiemedewerkers. Deelname is kosteloos. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Locatie

De workshop wordt gehouden bij Yellowtail in Hilversum.
Adres:
Laapersveld 61
1213 VB Hilversum
035 524 8900

Klik hier voor de route

Over FixFactory en Anita van Dekken:
FixFactory is een ervaren marketing- en communicatiespecialist, zij gidst u naar het optimale resultaat. Wilt u meer business doen bij bestaande klanten? Uw klanten binden? Prospects effectief bereiken? Dat kan alleen als u uw klanten daadwerkelijk kent, op de juiste wijze communiceert en marketeert: optimale stroomlijn en balans in klantkennis, woord, beeld en geluid. Alleen dan genereert uw boodschap het gewenste effect.

Anita van Dekken (1965) wist na haar afstuderen als bedrijfsinformaticus op succesvolle wijze carrière te maken. Haar eindpunt in loondienst was in de hoedanigheid van directeur Marketing en Communicatie bij Ordina. Als zelfstandig ondernemer zet ze hoog in op creativiteit en weet ze haar medewerkers en klanten door haar nooit aflatende enthousiasme zonder moeite te inspireren. Wanneer haar wijzer op ‘FF niks’ staat, wijdt ze zich aan haar gezin, neemt een boek ter hand of trekt een set sportkleren aan. >Bekijk haar online profiel

fixfactory AnitaVanDekken