Maakt jouw onderneming nog steeds een sterke groei door en zoek je aanvullende financiering? Dan is het goed om op 2 juli a.s. deel te nemen aan de workshop groeifinanciering die Skillcity met participant Consento Corporate Finance organiseert. In deze workshop behandelen we alle relevante onderwerpen kort en krachtig. Uiteraard plaatsen we alles in het huidige economische perspectief. Zelfstandige groei versus overnames. Uit welke stappen bestaat het proces om groeifinanciering aan te vragen en te verkrijgen? Welke eisen stellen banken nu en welke nieuwe producten zijn er geïntroduceerd voor groeifinanciering?

Programma

Sandra Piek en Michiel Nagelhout, beiden partner bij Consento, verzorgen de workshop.

15.00 uur Ontvangst deelnemers

15.30 uur Introductie en kennismaking

15.45 uur Workshop:

  • ICT-branche en de crisis
  • Autonome groei versus acquisitie in de markt
  • Het aantrekken van groeifinanciering in 5 stappen
  • De impact van de economische situatie op groeifinanciering
  • Huidige mogelijkheden van financiering

17.30 uur Netwerkborrel

18.30 uur Afsluiting

Deelnemen
Aan deze workshop kunnen maximaal 15 ICT-ondernemers deelnemen. Deelname is kosteloos. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar Ben Alfrink (info@skillcity.nl). Vermeld je naam en functie.

Lokatie
De workshop wordt gehouden in Utrecht. De lokatie melden we jou bij aanmelding.

Over Consento Corporate Finance:
Consento geeft financieel en bedrijfskundig advies bij strategische vraagstukken. Wij richten ons in het bijzonder op financierings- en transactievraagstukken. Niet alleen met koel rekenwerk als basis voor een deskundig en doortimmerd advies, maar ook door u van a tot z terzijde te staan bij het realiseren van uw plannen. Vanaf het opstellen van het (strategisch) bedrijfsplan en het bepalen van de financieringsbehoefte, tot het benaderen van financiers, het uitvoeren van een waarde-analyse, het voeren van onderhandelingen en het opstellen van een duidelijk contract.
Sandra Piek en Michiel Nagelhout zijn beiden oprichter van Consento en nemen sinds 2004 actief deel aan het Skillcity netwerk.