Succesvol zaken doen is in de huidige markt geen sinecure. Een van de voorwaarden om te kunnen blijven presteren is het hebben van een onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie. En natuurlijk de concretisering van jouw toegevoegde waarde, liefst vertaald naar de bottom line van jouw klant.

Participant Caesar Groep (270 FTE groot en over 2008 EUR 32 miljoen omzet) gebruikt haar TimeValue-projectaanpak om zich te onderscheiden van de concurrentie. Hiermee neemt zij het risico voor nodeloze projectoverschrijdingen over van de klant. Info over TimeValue vind je hier. En dat het hun goed gaat lees je in een recent geplaatste post in ons ICT-log ‘Caesar toont solide groei’.

caesar

Skillcity organiseert samen met participant Caesar een besloten round table, waarin in een vertrouwde sfeer bovengenoemd thema wordt behandeld en bediscussieerd. Naast een bijdrage van Luc Spaas, commercieel directeur van Caesar, zal Han Dieperink, CTO en lid hoofddirectie van Inter Access en tevens lid adviesraad van ICT~Office, de round table inleiden met zijn visie op de huidige ontwikkelingen in de ICT-branche.

han dieperink

Op 30 juni zijn 15 ICT-ondernemers tussen 17.00 en 18.00 welkom voor een drankje en een lichte maaltijd. Vanaf 18.00 uur gaan we vervolgens van start tot ca 20.30 uur, waarna we met een kleine borrel zullen afsluiten. De locatie mailen we je tzt toe. Opgeven kan bij Ben Alfrink.