Jazzinbusiness is een workshopformat dat deelnemers principes uit de jazzmuziek laat ervaren. De ervaring kan gebruikt worden als bron domein voor gesprekken over leven, werken en organiseren in de 21e eeuw. In 2008 verzorgden zij sessies voor oa. Microsoft, Unilever, Flora Holland. Henley Business School in de UK en voor Skillcity.

Op 19 mei organiseert Jazzinbusiness een open netwerk sessie over de complexiteit van dialoog. Neem internet, voor iedereen is het een glazen huis. Maak jezelf geen contact, dan doet de wereld dat wel voor jou. Social media, het nieuwe werken, waardenetwerken, twitteren, linkedin…. Deze 24-uurs dialoog is complex. Voor organisaties en markten, maar ook voor professionals in hun samenwerking. Bedrijfsreputaties zijn pas echt kwetsbaar na achten ‘s avonds. En de werkvloer van een gemiddelde afdeling is de optelsom van studeerkamers en thuiswerkplekken. Van deze workshop worden live-opnames gemaakt voor een DVD.

Programma

  • 13.30 uur Ontvangst
  • 14.00 uur Start Jazzinbusiness ‘communicatie door improvisatie’ (live opname)
  • 16.30 uur Netwerkborrel

Informatie en inschrijven

Wil je ook bij de live-opnames van JazzInBusiness zijn? Ga dan naar de site en geef je op. De kosten voor deelname zijn 75 EUR. Klik hier voor meer informatie, deelnemerslijst en inschrijven.

Locatie en route

De sessie en opname vinden plaats in het Fulcotheater in IJsselstein.
Overtoom 3
3401 BK IJsselstein

Je vindt de route hier

Parkeren kan in de onderliggende parkeergarage, het theater ligt op 10 minuten van de A2 bij Utrecht.