Social networking is here to stay

We linken, twitteren, bloggen en hyven er flink op los. Maar wat bedrijven er beter van worden, dat blijft nog onbekend terrein. Of toch niet? Het thema van de CSN Conference dit jaar – "The Social Company" – kijkt voorbij de hype. Social networking is here to stay. In totaal zijn er zeven sessies met inspirerende topsprekers die garant staan voor een rijk gevuld programma voor HR, marketing en business development.

CSN

Wie zijn de keynote sprekers?

Jeremiah Owyang is Senior Analyst bij Forrester Research, is een van de meest geciteerde onderzoekers ter wereld op het gebied van social media. Hij publiceerde diverse onderzoeken over bedrijven die succesvol zijn met social networking en hoe je je bedrijf daarvoor moet organiseren. Jeremiah is dagelijks te volgen op Webstrategy by Jeremiah en op Twitter.

Urs Gasser is Executive Director bij het Berkman Center for Internet & Society van Harvard University, onderzoekt en publiceert over digital natives en hoe bedrijven met de nieuwe generatie om kunnen gaan. Gasser is co-auteur van "Born Digital: Understanding the First Generation of Digital Natives".

Een rijkelijk gevuld internationaal programma

Tevens vindt er een paneldiscussie plaats over de toekomst van de bank, ingeleid door de best gewaardeerde spreker van 2008, visionair Frans van der Reep. Hij kondigde in 2006 al het einde van de bank aan en geeft nu zijn visie op de toekomst. Na hem volgt een paneldiscussie met enkele innovatieve bankiers.

Wat leert u verder op deze dag?

  • Zijn social media in tijden van recessie het ei van Columbus?
  • Wat is het geheim achter het succes van de beste corporate communities?
  • Hoe integreert u een social strategy in het beleid?
  • Hoe bereidt u uw bedrijf voor op de digital natives?
  • Wat is de impact van social networking op recruitment en job boards?

Lees het hele programma hier.

Registreer nu!

Kosten voor deelname aan de CSN Conference 2009 zijn 495 euro. Skillcity is mediapartner van dit event. Onze relaties krijgen 100 euro korting. Je kunt dit in de online registratie aangeven bij stap 3 -betaling- in het veld ‘opmerkingen…’ vermelden.

De eerste 50 inschrijvingen ontvangen het boek "Recruitment via LinkedIn" van Jacco Valkenburg.

Klik hier om je in te schrijven>>

Lokatie

Het evenement vindt plaats in de Westerunie op het terrein van de Westergasfabriek te Amsterdam.

Kijk hier voor adres en route.