Platform voor 3 ICT-ondernemers om hun bedrijf en ambities aan het netwerk van Skillcity participanten te toetsen. Deze keer:

Paralax uit Maarssen: software voor personeelsplanning
Paralax ontwikkelt, programmeert en implementeert sinds 1980 software voor personeelsplanning.
28 jaar later is Paralax nog steeds marktleider in Nederland. Ook in het buitenland is Paralax actief, met name in Duitsland, België en Frankrijk neemt het aantal klanten toe. Met Rostar CAS biedt Paralax een nieuwe generatie personeelsplanningsoftware waarbij flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en hoogwaardige technologie hoog in het vaandel staan. Dankzij Rostar CAS kan inroosteren sneller, efficiënter en makkelijker. Voor het maken van schoolroosters heeft Paralax Rostar EduFlex.

Bright Eagle uit Driebergen: sales performance management
Bright Eagle helpt bedrijven de prestaties van hun verkoopafdelingen naar een nog hoger plan te brengen door de inzet van Sales Performance Management (SPM) gecombineerd met procesautomatisering. SPM is een vernieuwende manier om consistente en voorspelbare verkoopprestaties te realiseren. SPM zorgt er voor dat verkoopdoelstellingen worden bereikt door de voortdurende beheersing van de kritische succesfactoren voor verkoop.

Tangram uit Zeist: software voor werving & selectie & mobiliteit
"Software die mensen beweegt" geeft aan waar Tangram voor staat. Zij ondersteunen de in-, door-, en uitstroom van mensen in hun loopbaan. Dit doen ze met hun eigen professionele softwareoplossingen en deskundig advies. Tangram levert software voor werving & selectie en mobiliteit.

Deze 44e Innovation circle vindt plaats bij Regus in Rijnsweerd Utrecht.

Contactpersoon is Ben Alfrink.