Skillcity participant Caesar levert haar unieke TimeValue-projecten gegarandeerd op tijd of zelfs eerder op. Ongeloofwaardig? Dat vinden de opdrachtgevers niet. In 2007 heeft Caesar Groep 95% van de projecten op tijd opgeleverd en in 2006 zelfs 100%! Zie hier hun trackrecord van 2007.

Hoe doet Caesar dit? Hoe kan Caesar die garantie geven? En wat heeft de ‘Theory of Constraints’ van dr. Eliyahu Goldratt daarmee te maken? Wil je een antwoord op deze vraag, meld je dan nu aan voor onze inspirerende workshop voor business-, IT- en projectmanagers.

ICT-projecten gegarandeerd op tijd

De Caesar Groep is de enige op de Nederlandse markt die ICT-oplossingen in projectvorm met een garantie op budget en opleverdatum aanbiedt. Samen met dr. Eliyahu Goldratt (auteur van onder meer ‘Het Doel’) heeft Caesar in 2003 een nieuwe projectaanpak ontwikkeld: TimeValue. Met deze projectaanpak kunnen zij garanderen dat ze ICT-projecten binnen het afgesproken budget en voor 100% op de afgesproken tijd opleveren. De garantie is helder: overschrijdt het project de opleverdatum met één dag, dan betaalt de Caesar Groep tot 50% van de projectprijs terug.

Ben jij ook benieuwd hoe Caesar jouw project op tijd kunnen opleveren?

Kom dan naar deze TimeValue workshop! Deelname is geheel kosteloos.
Ben je een ICT-manager, Financieel manager of Business manager, dan kun jij je aanmelden voor de workshop. De workshop op 22 januari is vol, maar 10 maart is de volgende. Klik hier voor het aanmeldformulier en meld je aan!

Programma

10.00 uur Welkom & introductie
10.10 uur Het dilemma in de ICT en de oplossing van Caesar
10.40 uur Pauze
10.50 uur Hoe (en waarom) Caesar projecten gegarandeerd op tijd oplevert
11.45 uur Discussie
12.00 uur Afsluiting en eventueel lunch

Locatie: Caesar Groep te Utrecht

Zonnebaan 9
3542 EA Utrecht
Kijk voor de route op www.caesar.nl.

caesar

Binnen 2 uur weet jij hoe Caesar jouw project gegarandeerd op tijd oplevert!

Voor meer informatie over TimeValue kun je contact opnemen met Monique Baas,
telefoon: 030 – 240 68 15 of mailen naar: workshop@caesar.nl.