Introductie van intensieve training en coaching op eredivisieniveau voor IT sales professionals

“Vaak zijn we 99% bezig met het spelen van een wedstrijd en slechts 1% met trainen. Hoe kun je met talentontwikkeling 2% effectiever bij je doel komen, is de vraag die een coach zich moet stellen.” Marc Lammers – bondscoach dameshockeyteam

Eric van Paridon – medepartner en -oprichter van trainingsbureau Communicum in Soest – deelt deze visie en trekt een parallel met het sales vakgebied. Eric deed zelf uitgebreide ervaring op als salesmanager bij onder meer Oracle Nederland. Hij vindt dat junior en medior sales professionals in de IT-sector met 1 tot 5 jaar praktijkervaring veel te weinig op het ‘oefenveld’ staan om salesprocessen te kunnen verbeteren. Deze visie leidt ertoe dat de Communicum sales academy (CSA) is ontstaan.

Over de Communicum Sales Academy

Het traject dat binnen de sales academy wordt doorlopen duurt 1 jaar en omvat 10 trainingsdagen & 10 coachingssessies. Gedurende deze 12 maanden worden de salesprofessionals op eredivisieniveau door ervaren trainers en coaches uit het sales vakgebied begeleid in het proces van ‘contact-tot-contract’. Onderdelen die onder meer aan bod komen zijn: opportunity management & -control, account planning, verhogen van gunfactor, creativiteit, zelfreflectie en scoren.

In november 2008 start de eerste klas (minimaal 6 en maximaal 8 personen) van de Communicum Sales Academy.
Alle trainingen vinden plaats in Soest.

goal communicum

Introductiebijeenkomst: 29 september

Op hun trainingslocatie in Soest organiseert Communicum op maandag 29 september een introductiebijeenkomst voor ICT ondernemers.

Tijdens deze bijeenkomst wordt dit nieuwe Communicum initiatief door Eric van Paridon toegelicht. Voor welke van jouw sales medewerkers is de sales academy het meest geschikt? Eric krijgt ook graag feedback: is het programma zo volledig, welke onderdelen zouden meer (of minder) aandacht moeten krijgen?

Eric heeft bergbeklimmer Harry Lunter uitgenodigd. Harry heeft in vijf jaar tijd de 5 hoogste toppen van 5 verschillende continenten beklommen en vertelt over niets aan het toeval overlaten, inzetten van de juiste mens op het juiste tijdstip, netwerken en niet opgeven.

Ontvangst is vanaf 15.30 uur. Het programma zelf start om 16.00 uur en wordt afgesloten met een hapje en drankje tussen 18.00 en 19.00 uur.

bergen

Aanmelden en lokatie

De introductie is voor ICT-ondernemers, die hun sales intensief willen laten trainen en coachen.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@skillcity.nl. Vermeld je naam, bedrijfsnaam en je functie.

De bijeenkomst vindt plaats bij Communicum in Soest:

Vredehofstraat 11
3761 HA Soest
T: 035 – 6038222

Klik hier voor de routebeschrijving

Communicum