Tijd voor een update!
Dit seminar staat in het teken van praktische zaken op arbeidsrechtelijk gebied. In twee uur tijd word je door Skillcity participant Van Diepen Van der Kroef op levendige en praktische wijze bijgepraat over de recente ontwikkelingen in de rechtspraak en wet- en regelgeving. Zij geven jou bruikbare informatie en tips, waarmee jij direct aan de slag kunt en je voordeel kunt doen.

Actualiteiten arbeidsrecht
De volgende onderwerpen komen onder andere aan de orde: arbeidsovereenkomst of overeenkomst van opdracht (managementovereenkomst), bijzondere bedingen (concurrentiebeding, studiekostenbeding, beloning op termijn), wijziging arbeidsvoorwaarden, gelijke behandeling en privacy, zieke werknemer (eerste ziektejaren en daarna), werkgeversaansprakelijkheid, opmerkelijke ontslagzaken, bijzondere problemen (bijv. onterecht betaald salaris), internationale arbeidsrelaties (bevoegde rechter).

Programma donderdag 19 juni

  • 15:00 uur Ontvangst
  • 15:30 uur Aanvang presentaties
  • 17:30 uur Afsluiting en aansluitend een borrel

De sprekers zijn onze arbeidsrechtspecialisten Mijke van den Brand en Martin de Jong.

Aanmelden
Deelname staat open voor ICT-ondernemers en HR-managers. Meld je aan door voor 6 juni het online aanmeldingsformulier in te vullen of een mail te sturen naar n.vansanten@vandiepen.com o.v.v. naam, adresgegevens en telefoonnummer.

Deelname is gratis.

Locatie

Het seminar wordt gehouden op het kantoor van Van Diepen Van der Kroef Advocaten in Utrecht:

Maliebaan 10a
3581 CN Utrecht
T: 030-236 46 00

Klik hier voor de route

Meer info?
Voor meer inlichtingen kun je contact opnemen met Martin de Jong, op telefoonnummer 030-2364600 of per mail: m.dejong@vandiepen.com