Ontbreekt het jou als ondernemer wel eens aan tijd, menskracht of deskundigheid om goed in te spelen op de vragen en behoeften die jouw medewerkers hebben? Hoe kun je zorgen voor een optimale match van de behoeften van jouw onderneming met die van je medewerkers? Herken je het effect van een goed gesprek met een medewerker op zijn inzet, motivatie en kwaliteit?

Een groeiende organisatie vraagt steeds om een passende personeelsaanpak. Een aanpak die jij als ondernemer vorm moet geven. Uiteraard kun je hier een personeelsfunctionaris voor aannemen. Maar heb je wel eens de mogelijkheden van uitbesteden bekeken? Dit is met name interessant als je met enige regelmaat behoefte aan advies of aan een tijdelijke of parttime HR-professional hebt.

Skillcity organiseert samen met People Connect People een workshop, waarin inzicht wordt gegeven in de wisselende behoefte aan HRM-ondersteuning van groeiende bedrijven. We bespreken de voor- en nadelen van het uitbesteden van taken als personeel- en salarisadministratie, werving en selectie en verzuimbeleid.

Marcel Ririassa, founder van People Connect People, begeleidt de workshop.

Programma

  • 15.30 uur Ontvangst
  • 16.00 uur ‘HRM uitdagingen in een groeiende organisatie’
  • 16.45 uur Valt HRM uit te besteden? Welke processen zijn hiervoor het meest geschikt?
  • 17.15 uur Een praktijkvoorbeeld
  • 18.00 uur Borrel

Doelgroep en deelnemen

De workshop richt zich op ICT-ondernemers en hun HRM-managers. Er is plek voor 15 deelnemers. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar workshop@skillcity.nl. Vermeld je naam en je functie.

Lokatie

Moluks Historisch Museum
Kruisstraat 313
Utrecht
www.museum-maluku.nl

Route en parkeren

Schuin aan de overkant van het museum vind je parkeergarage Kruisstraat.
klik voor de route hier>>

peopleconnectpeople