Bent u al helemaal up-to-date over de mogelijkheden van een professioneel social network? Zo niet, of wilt u een stap verder? Laat u informeren over de mogelijkheden en kansen tijdens de masterclass Social Networking.

Werkt u als recruiter, arbeidsmarktspecialist, HR manager of P&O adviseur? Dan krijgt u deze dag een ‘update op maat’ met praktijkcases en experts uit uw vakgebied.

U leert hoe u met social networking:
• uw doelgroep bereikt
• effectief personeel werft
• kennis en ervaring deelt
• slimmer samenwerkt
• waardevolle contacten onderhoudt
• oftewel succesvol opereert!

Wat is de toegevoegde waarde van deze HR-tool?

Zoals u weet is het lastig om op de huidige arbeidsmarkt goede mensen te vinden en te houden. De nieuwe professional heeft meer eisen dan weleer en kan dat ook vanwege het ruime aanbod in vacatures. Daarnaast biedt de komst van nieuwe media mogelijkheden tot vergelijk en vergroot de oriëntatie mogelijkheden aanzienlijk.

Bespaar tijd en kosten

Het digital social network is zo’n nieuw medium dat sterk in opkomst is. Uit peilingen blijkt dat veel mensen een baan vinden via vrienden, collega’s, oud-collega’s of andere relaties uit hun netwerk. Het is dan ook niet verwonderlijk dat in dit digitale tijdperk een heel digital social network is ontstaan: voor velen een ideale en tijdbesparende manier om contact te houden. Zo kunt u eenvoudig in contact komen met bekenden van uw relaties die eerst minder toegankelijk voor u waren. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een sociaal netwerk op te zetten. Het kan bijvoorbeeld bijzonder handig zijn om in contact te blijven met oud-collega’s. Een tevreden oud-collega kan namelijk als ambassadeur optreden voor de organisatie en zelfs nog bij de organisatie terug komen. Kortom, social networks bieden goede mogelijkheden om uit het oog verloren contacten en nieuwe contacten aan te boren. Effectiviteit en efficiëntie die u professioneel kunt inzetten!

Programma

Kijk voor het programma op de site van MediaPlaza.

Doelgroep en deelnemen

De masterclass biedt plaats voor 25 personen, die verantwoordelijk zijn voor het werven en behouden van medewerkers. Deelnemen kost €699, excl. BTW. Skillcity deelnemers krijgen €100 korting. Vermeld bij aanmelding de couponcode ‘SKILL’.

Lokatie

De masterclass wordt gehouden bij MediaPlaza in de Jaarbeurs Utrecht.