Jazz principes voor een flexibele en succesvolle organisatie

Op woensdag 14 mei organiseert Skillcity samen met v-work strategy en drie top muzikanten de workshop ‘Jazz in Business’. De workshop is bedoeld voor de ondernemer, die op een positieve manier veranderingen in zijn organisatie wil realiseren en op ieder moment de creativiteit, het innovatietalent en de positieve energie van zijn medewerkers ten volle wil benutten.
Door te luisteren, behoeften te zien, sfeer te kunnen proeven, initiatieven te stimuleren en te waarderen en de juiste werkstructuren aan te bieden. Door complexiteit te verbinden met intuitie …

Wat draagt jazz bij aan een goed bedrijfsresultaat?

De jazz biedt een uniek verhaal. Beter gezegd een metafoor, die leiders in organisaties concrete principes biedt voor cultuur- en organisatieveranderingen. Jazz in Business laat zien dat verandering mogelijk is zonder interventie en weerstand. De technische en psychologische principes uit de jazz illustreren dat verandering op eigen kracht bestaat. Vanuit eigen inzicht en vertrouwen continue veranderen. Een mentaliteit die iedere jazzmuzikant onderschrijft. En een mentaliteit die jij met Jazz in Business nu ook zelf kunt ervaren. Bovendien krijg je concrete tips en handvatten om deze revolutionaire inzichten in je eigen werkomgeving te introduceren.

jazzinbusiness

Nieuwsgierig

Ook wij van Skillcity zijn erg benieuwd. Want ons voorbereidingsgesprek met bedrijfskundige Sergej, zijn weblogs, de referenties van eerdere sessies maken ons erg nieuwsgierig en vooral enthousiast.

Sergej van Middendorp is een doorgewinterde bedrijfskundige met een filosofische kijk op werk in de 21e eeuw. Het businessjazz trio neemt je spelenderwijs mee terwijl Sergej de principes uitlegt.

Doelgroep en deelnemen

We nodigen voor deze workshop 4×4 ICT-ondernemers uit die zich willen laten inspireren. Deelname is, als altijd, gratis. Voor meer informatie verwijzen wij je naar een van de sites die we in bovenstaande tekst hebben genoemd.

Wil je ook deelnemen, stuur dan een mailtje naar Ben Alfrink.

Lokatie en route

De workshop ‘Jazz in Business’ vindt plaats op woensdag 14 mei:

  • 14.30 uur Ontvangst
  • 15.00 uur Start workshop ‘Jazz in Business’
  • 17.30 uur Borrel

Lokatie en route

Gastheer is e-office te Houten:

Duwboot 20
3991 CH Houten
088 – 0018300

Klik hier voor een routebeschrijving.