Twaalf IT ondernemers bespreken de visie op de Nederlandse IT industrie in een denktanksessie op 3 april 2008.

Onderzoek PwC levert actuele toekomstvisies op de IT industrie
PwC heeft in 2007 in een uitgebreide interviewronde onder gerenommeerde IT ondernemers en branchekenners de meest recente ontwikkelingen in de branche in kaart gebracht op de gebieden: convergentie, offshoring/outsourcing, partnerships, expansie versus specialisatie en ‘the war for talent’. De focus lag hierbij op de middelgrote en grote Nederlandse IT dienstverleners en software leveranciers.

De verschillende visies en verwachtingen zijn op elkaar gelegd en hebben geleid tot de benoeming van de belangrijkste actuele thema’s voor de IT branche en een toekomstvisie hierop. PwC praat graag met 12 ondernemers informeel en constructief over deze visies en hun ideeen.

PWC

Doelgroep

Deze round table is specifiek bestemd voor directeuren en/of directieleden van middelgrote ICT (gedreven) ondernemingen. Belangrijk is de persoonlijke inbreng van alle aanwezigen. Om een constructieve discussie over ieders specifieke situatie te faciliteren, is het aantal deelnemers dan ook beperkt tot 12 personen, die persoonlijk worden uitgenodigd. Heb je ook interesse, neem dan even contact op met Ben Alfrink.

Tijdens deze interactieve bijeenkomst staat kennisdeling centraal en kun je ook vraagstukken die jou bezighouden delen met de anderen.

Steef Klop, partner van PwC, begeleidt de round table.

Programma

  • 15.00 – 15.30 uur Ontvangst
  • 15.30 – 15.40 uur Opening en introductie deelnemers
  • 15.40 – 17.30 uur Belangrijkste ontwikkelingen IT branche en visies hierop
  • 17.30 – 18.30 uur Borrel

Locatie

De Round Table vindt plaats bij PwC in Utrecht (Rijnsweerd).
Adres: Newtonlaan 205
3508 AB UTRECHT
Klik hier voor de route.