De wet Bescherming Persoonsgegevens heeft veel implicaties voor professionals die zich bezig houden met het zoeken naar persoonsgegevens op het Internet. Maar ook voor professionals die websites exploiteren waar persoonsgegevens vastgelegd worden, zoals social network websites, webwinkels en forums.

Deze hands-on workshop geeft jou inzicht in de wet Bescherming Persoonsgegevens en wat je wel en niet mag doen m.b.t. het opzoeken, vastleggen en bewaren van profielen van Internetgebruikers en persoonsgegevens. Na een algemeen verhaal over de wet Bescherming Persoonsgegevens en de "do’s en don’ts", ga jij aan de hand van een relevante case zelf op zoek naar de grenzen van deze wet.

Leerdoelen
Na het bijwonen van deze workshop ken je de inhoud van de wet Bescherming Persoonsgegevens, ken je de implicaties en grenzen van deze wet. En hoe je deze kunt toepassen op jouw eigen organisatie.

Doelgroep
Deze workshop is bedoeld voor mensen die in hun functie met het zoeken en/ of beheren van informatie bezig zijn, zoals HRM managers, journalisten, desk-researchers en informatie- en ICT managers.

Locatie
De workshop vindt plaats bij organisator Mediaplaza, Jaarbeurs Utrecht.

Deelnemen of meer informatie?
De workshop kost €350. Skillcity deelnemers krijgen 15% korting. Vermeld bij aanmelding de couponcode ‘skillcity’.
Wil je meer informatie kijk dan even op mediaplaza.nl of neem contact op met Martijn Planken via e-mail: martijn.planken@mediaplaza.nl of telefoon 030 – 291 41 18.