Op donderdag 22 mei 2008 vindt het Nationaal ICT Event plaats bij Media Plaza, Jaarbeurs Utrecht. Dit jaarlijkse evenement staat in het teken van de stimulering van ICT-toepassingen en levert een positieve bijdrage aan het klimaat rondom informatietechnologie en e-business in Nederland.

Tijdens dit evenement presenteren de vier genomineerden voor de Broos van Erp prijs 2008 zich aan de hoofdjury. Jonge, innovatieve ondernemers worden van harte uitgenodigd om zich in te schrijven voor de Broos van Erp prijs 2008. De inzendtermijn loopt van 20 februari tot en met 10 april 2008.

De Broos van Erp prijs is een aanmoedigingsprijs van het Ministerie van Economische zaken ter waarde van € 50.000,-. Deze prijs wordt uitgereikt aan een succesvolle, startende onderneming die een innovatieve toepassing op gebied van Internet en e-business op de markt brengt. Om in aanmerking te komen, mag de onderneming niet langer bestaan dan drie jaar en maximaal 100 medewerkers hebben.

Ondernemingen kunnen zich vanaf woensdag 20 februari 2008 aanmelden door het inschrijfformulier van de website Ictevent.nl te downloaden en ingevuld te retourneren. De inschrijving sluit op 10 april 2008. Alle aanmeldingen worden individueel beoordeeld door een vakjury. De vier genomineerden zullen hun product en bedrijf toelichten aan de hoofdjury tijdens het Nationaal ICT Event op donderdag 22 mei 2008 in Utrecht.

Het Nationaal ICT Event is een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken. De organisator is Stichting Media Plaza.