How to stay in touch with tomorrow’s consumer

Hoe ziet de entertainment- en mediamarkt eruit in 2011? Welke groei is gerealiseerd? Welke ontwikkelingen spelen er in ieder marktsegment en wat voor impact hebben deze ontwikkelingen op uw gekozen strategie? Maar vooral ook: hoe kunt u aangesloten blijven bij ‘tomorrow’s consumer’?.

In onze nieuwste editie van de ‘PwC Entertainment and Media Outlook’ hebben wij uitgebreide voorspellingen en analyses van de Nederlandse entertainment- en mediasector opgenomen voor de komende vijf jaar.

Wij willen graag deze voorspellingen en analyses met u delen en nodigen u hierbij van harte uit voor onze bijeenkomst die plaatsvindt op woensdag 7 november 2007. Door middel van korte impressies en stellingen zullen wij stilstaan bij deze voorspellingen en willen wij ook graag uw visie hierop horen. U krijgt tevens de kans te discussiëren met andere organisaties uit uw branche.

Programma
15.00 uur Ontvangst
15.30 uur Start impressies en stellingen
17.30 uur Borrel

Aanmelden en meer informatie
Bent u al nieuwsgierig geworden naar de ‘Entertainment & Media Outlook towards 2011’? Neemt u dan alvast een kijkje via onze website: www.pwc.nl/stayintouch.

U kunt zich tot 31 oktober aanmelden. Stuur hiertoe een e-mail naar marsha.van.bladeren@nl.pwc.com, met in de onderwerpregel ‘aanmelding bijeenkomst Outlook’. Wij verzoeken in de mail de volgende gegevens te vermelden: uw naam, organisatie en telefoonnummer. U ontvangt uiterlijk 5 dagen van tevoren een bevestiging.

U kunt de uitnodiging hier downloaden.

Wanneer en waar?
De Entertainment & Media Outlook vindt plaats op woensdag 7 november vanaf 15.00 uur bij:

PricewaterhouseCoopers
Zaal ‘Auditorium’
Newtonlaan 205
3584 BH Utrecht
030-2191500