Minder mensen reageren op advertenties in kranten en online vacaturebanken, dus het wordt tijd voor recruitment nieuwe stijl.

Met name grote- en snelgroeiende bedrijven hebben moeite met het vinden van geschikt personeel. Vernieuwde innovatieve wervingsmethoden die hen ter beschikking staan worden nauwelijks ingezet. Zo wordt het marketingprincipe ‘branding’ weinig in HR toegepast en worden de mogelijkheden die de eigen website biedt onvoldoende benut. Bovendien wordt er met mate gebruik gemaakt van de inzet van het sociale netwerk van (oud)werknemers, terwijl 40% van de hoger opgeleiden een baan vindt via het eigen netwerk en ‘koud’ solliciteren voor hun eigenlijk steeds meer not-done is.

Door de inzet van innovatieve wervingsmethoden (eigen website, sociale netwerken, arbeidsmarketing) welke worden ondersteund door technologische middelen neemt de kans toe om de concurrentie op de arbeidsmarkt het hoofd te bieden. In de MediaPlaza masterclass ‘Recruitment nieuwe stijl’ komen deze issues uitgebreid aan bod en krijgt u handvatten om een effectief wervingsbeleid te kunnen ontplooien.

De masterclass is verspreid over 3 avonden: 11 oktober, 18 oktober en 25 oktober en vindt plaats bij MediaPlaza.

Leest u hier meer informatie over het programma en aanmelden. De leden van Skillcity krijgen een korting van 15%. Vermeld ‘Skillcity’ bij uw aanmelding.