Jouw organisatie in de spotlights?

Media zijn belangrijke informatiekanalen. Of het nu gaat om moderne mediavormen als blogs en internetsites of om traditionele media zoals de gedrukte (vak)pers, radio en televisie, ze bieden je de gelegenheid om jouw organisatie in de kijker te spelen. Zonder dat er kosten aan verbonden zijn.

Hoe zet jij jouw organisatie, product of dienst zo goed mogelijk in de spotlights? Wat kun jij er zelf aan doen om deze free publicity met resultaat in gang te zetten? Skillcity organiseert samen participant Sabel Communicatie de workshop ‘Omgaan met de media’. In met een groep van maximaal 8 deelnemers geeft Sabel Communicatie jou in korte tijd een aantal nuttige tips die je direct in de praktijk kunt brengen.

Wanneer?
De workshop vindt plaats op donderdag 15 november. Je kunt kiezen tussen twee tijdstippen. De eerste sessie is van 14.30 tot 17.00 uur, de tweede van 18.00 uur tot 20.30 uur.

Inschrijven
Kan niet meer. Beide sessies zijn helemaal vol.

Locatie
De workshop wordt gehouden op het hoofdkantoor van Sabel Communicatie, Begijnekade 6 in Utrecht. Kijk voor een routebeschrijving op www.sabelcommunicatie.nl

Meer informatie?
Neem voor meer informatie contact op met Ben Alfrink.

Sabel