Cross network cafe op herhaling!

Vorig jaar een kleine 200 ondernemers aanwezig op dit informele cafe, afkomstig uit de regio Midden-Nederland en Amsterdam. Op 20 december organiseren Skillcity, NeBIB en NextStage opnieuw dit event.

Kerst2007

Zowel Skillcity als NextStage als NeBIB zijn netwerkorganisaties pur sang en investeren ieder in netwerken:

  • NeBIB is onafhankelijk intermediair in vraag en aanbod van risicodragend vermogen.
  • NextStage brengt innovatieve ondernemers in contact met o.a. investeerders, dienstverleners, samenwerkingspartners en kennisleveranciers.
  • Skillcity stimuleert netwerken, ondernemerschap en bedrijfsvoering van innovatieve ICT-ondernemers uit Midden-Nederland.

‘Investeren in netwerken’ leek ons een goed thema voor een presentatie. Albert Akkermans, serial entrepreneur, investeerder en businesscoach, gaat de uitdaging aan om dit veelbesproken, maar weinig concreet te krijgen onderwerp aansprekend te brengen.

NeBIB (Breukelen) is gastheer deze keer. Inloop en ontvangst vanaf 15.30 uur. Het programma :

  • 15:30 Inloop met koffie/thee
  • 16:00 Opening
  • 16:05 Albert Akkermans over ‘Investeren in netwerken’
  • 16:50 Borrel
  • 18:30 Einde

Aanmelden?

Stuur een mail naar cafe@skillcity.nl en vermeld je naam, bedrijf en functie.


Lokatie en route

Het cafe vindt plaats bij NeBiB in Breukelen:

Eendrachtlaan 2a
3621 DG Breukelen

Klik hier voor de route.

Wie is Albert Akkermans?

Ir. Albert Akkermans (1960) is sinds 2001 topcoach voor ondernemers. Zijn specialisatie richt zich op het begeleiden van High Tech ondernemingen. Zijn focus daarbij is time to market voor (complexe) produkten en/of diensten. Met name Marketing en Sales behoren tot zijn favoriete aandachtsgebieden. In 2000 verkocht Albert Akkermans zijn 2 opgezette ICT ondernemingen aan investeerders en is nu bezig met zijn 3e onderneming. Albert Akkermans studeerde Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit in Eindhoven en Politicologie in Amsterdam. Hij is actief lid voor Bizzworld (child education) en heeft diverse bestuursfuncties. Hobbies: reizen, hockey en hardlopen (marathon). Persoonlijke trefwoorden : gedreven en energiek, teamplayer.

akkermans