Onze sporters kijken alweer uit naar de Olympische Zomerspelen die in 2008 in China worden gehouden: zij krijgen dáár volop kansen en mogelijkheden om sportief te scoren!
Jij als ondernemer krijgt al eerder de gelegenheid om jouw zakelijke kansen te verzilveren en wel door deelname aan de handelscontactreis China die de Utrechtse Kamer van Koophandel organiseert.

China is en blijft ‘hot’! De economische groei ligt met 11% nog altijd op een hoog nivo; het Chinese bedrijfsleven ‘groeit en bloeit’ waarbij export dé grote aanjager is.
De kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven waren al goed en worden in feite steeds beter!
Reden voor Provincie en Kamer van Koophandel Utrecht om in het kader van de al meer dan 10 jaar bestaande economische samenwerking met Guangdong opnieuw richting China af te reizen.
Met name de kontakten op bestuurlijk nivo die de provincie Utrecht onderhoudt met de de provincie Guangdong kunnen voor jou als ondernemer uitermate interessant en belangrijk zijn.
Naast de provincie Guangdong wordt dit keer ook HongKong aangedaan.

Ga poolshoogte nemen in dit deel van China en onderzoek ter plaatse welke geweldige kansen het land jou biedt op het gebied van export, import, samenwerking of outsourcing.

Programma

  • Za. 15 september vertrek vlucht Amsterdam-HongKong, aankomst HongKong zo. 16 september
  • Zo. 16 september ontvangst-welkomstdinner door Consulaat-Generaal en briefing programma;
  • Ma. 17 en di. 18 september individueel afsprakenprogramma in HongKong;
  • Di. 18september eind middag-begin avond verplaatsing naar Guangzhou; ’s avonds ontvangst, welkomstdinner en briefing individueel afsprakenprogramma door Consulaat-Generaal.
  • Wo. 19 en do. 20 september individueel afsprakenprogramma in Guangzhou e.o.
  • Vr. 21 september ruimte voor eventuele vervolgafspraken, on site-bezoek en wellicht aanvullende afspraken indien van toepassing; eind van de middag resp. begin van de avond verplaatsing per vliegtuig naar Shanghai.
  • Za. 22 september ontvangst door Consulaat-Generaal en sightseeing in Shanghai;
  • Zo. 23 september vertrek vlucht Shanghai – Amsterdam; aankomst aldaar eind van de middag.

In de bijlage tref je meer informatie aan over de beide regio’s, het programma en de kosten. Aanmelding zo spoedig mogelijk per e-mail bij Wim Schraverus, Adviseur Internationale Handel. Hij neemt dan contact met jou op voor het maken van een afspraak voor een (vrijblijvend) intakegesprek.