Een paar jaar geleden werd er nog vreemd naar gekeken. Zakenmensen, strak in het pak, op zoek naar zingeving? Onmogelijk. Inmiddels is dat denkbeeld veranderd. Steeds meer organisaties, van multinationals tot gemeentes, willen anders werken. Organisaties, die zich bewust zijn van het feit dat organiseren en ondernemen anders kan. Dat mensen het anders willen. En dat het ook nog eens veel oplevert.

De wens om beter en schitterend te ondernemen en te organiseren groeit. Op maatschappelijk, organisatorisch en individueel niveau. Helaas verwateren veel trends – zoals duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen – tot betekenisloze begrippen. En dat terwijl het bedrijfsleven en de samenleving vragen om duidelijkheid, aantoonbare resultaten en praktische handvatten. Daarom laat Pentascope u, tijdens het congres Kleur geven aan Schitterend Organiseren, zien wat Schitterend Organiseren u oplevert. Concreet.

  • Hoe implementeer je schitterende visies in je organisatie en in je core business?
  • Hoe verhouden langetermijnoplossingen zich tot kortetermijnpolitiek?
  • Wie houdt zich staande en heeft al mooie resultaten geboekt?
  • Wat kan je als organisatie doen en wat als individu? Als ondernemer, manager, bestuurder of medewerker?

Lees op de site schitterendorganiseren.nl meer over het programma, het congres op maat en hoe je je eigen case kunt inbrengen op de dag.

Waar: Fort Voordorp in Groenekan
Wanneer: 8 november, van 09.00 – 19.00 uur
Voor wie: Managers, bestuurders, ondernemers, individuele medewerkers of hele teams
Kosten: €785 per persoon (ex BTW). Elk 3e kaartje is gratis, beslis je voor 15 oktober dan krijg je €50 korting.

SchitterendOrganiseren