Het rood van de auto en de jonge mensen die erin zitten vormen een sterk contrast met de puinhopen en de chaos die de Israëlische bombardementen in een woonwijk in Beiroet hebben aangericht. De Amerikaanse fotograaf Spencer Platt werd met dit beeld de winnaar van World Press Photo 2006.

Worldpressphoto2007

Rabobank Utrecht en omstreken haalt voor de tweede keer de World Press Photo tentoonstelling naar Utrecht. Van 21 juni tot en met 15 juli 2007 is deze bijzondere tentoonstelling te bewonderen in het Centraal Museum, aan het Nicolaaskerkhof 10.

Rabobank Utrecht e.o. nodigt Skillcity relaties en ondernemers uit diverse branches uit op maandag 9 juli voor een unieke avond in het Centraal Museum. Je kunt dan de tentoonstelling in het Centraal Museum gratis bekijken, contact leggen met de andere aanwezigen en genieten van de barbecue. Het wordt een ongedwongen avond met bijzondere indrukken en nieuwe contacten.

Programma
Op 9 juli ben je vanaf 18.00 uur van harte welkom. Bekijk rustig de tentoonstelling en maak kennis met onze andere relaties. Om 18.30 uur is het welkomstwoord van de heer Jacques Peeters, Rabobank Utrecht e.o. Na de tentoonstelling sluiten we de avond af met een drankje en een barbecue.

Aanmelden en locatie
Wil je bij deze avond aanwezig zijn? Mail dan jouw bedrijfsnaam, naam en e-mailadres door naar evenementen@utrecht.rabobank.nl onder vermelding van Skillcity. Zou je vóór 4 juli willen laten weten of je komt?

Vragen?
Heb je nog vragen, neem dan contact op met Daniëlle Eversen, Rabobank Utrecht e.o., afdeling Evenementen. Zij is bereikbaar via telefoonnummer (030) 287 87 20.

Locatie
Je vindt het Centraal Museum in het centrum van Utrecht.
Kijk op www.centraalmuseum.nl voor de route en parkeermogelijkheden.