4-daagse Masterclass ICT Sales & Accountmanagement

Skillcity organiseert samen met Communicum wederom een praktijkgerichte Masterclass ICT Sales & Accountmanagment. Een masterclass die zich focust op het commerciële proces, netwerken, relatiemanagement & creativiteit. Daarnaast wordt er ruim aandacht besteed aan What’s the difference that makes the difference? om je in de praktijk als ICT account manager wezenlijk te onderscheiden van de talloze concurrenten.

De 4 masterclass sessies vinden plaats op 16 februari, 20 maart, 10 april & 8 mei 2007. Tijdens de vier afzonderlijke cursusdagen worden vier thema’s behandeld die van essentieel belang zijn voor elke ICT Sales & Accountmanager: Zelfreflectie, Commercie, Creativiteit en Netwerken/Relatie Management. Deze thema’s worden uitgediept aan de hand van relevante voorbeelden uit de ICT branche. Tussen de programmadagen zit telkens genoeg tijd om de opgedane inzichten en aangereikte tools uit te proberen in je eigen werkomgeving. Dit vergroot de impact van de cursus aanzienlijk.

Klik hier voor uitgebreide informatie over de inhoud van de masterclass.

Doelgroep en kosten:
De masterclass is bestemd voor salesmanagers, accountmanagers en salesrepresentatives van ICT-bedrijven. Het deelnemersaantal per groep is maximaal 8.
Skillcity leden krijgen een korting van € 400.

Aanmelden:
Meld je aan op de site van Communicum. Vermeld bij het opmerkingenveld dat je aangesloten bent bij Skillcity.

Alle sessies vinden plaats op de locatie van Communicum in Soest (klik hier voor de routebeschrijving).

Communicum