De WBSO regeling is voor ICT-bedrijven een zeer belangrijke subsidieregeling met een budget van ca. 400 miljoen per jaar. De deadline voor het inleveren van aanvragen staat op 30 november.
Nog net voldoende tijd dus om een goede aanvraag in te dienen en zo een belangrijk deel van bruto loonkosten extern te financieren.

De WBSO-regeling is een van de meest gebruikte subsidies door het innovatieve MKB. Je kunt vanuit de WBSO maximaal 60% subsidie ontvangen op de bruto loonkosten die je besteedt aan onderzoek en ontwikkeling van een voor jouw bedrijf vernieuwende ontwikkeling.

In deze workshop behandelt Vectrix kort de WBSO regeling en laat aan de hand van praktijkcases zien hoe deze aangevraagd kan worden en ten uitvoer kan worden gebracht.

Voor wie is de workshop interessant?
Voor ict-ondernemers die nieuwe producten, productieprocessen, software en/of nieuwe technologieën ontwikkelen. Deze workshop is interessant voor zowel nieuwe indieners als ondernemers die al gebruik maken van de WBSO.
Een belangrijk criterium van de regeling is dat de ontwikkeling technisch nieuw is voor de aanvrager. Hierop zal uitgebreid worden ingegaan tijdens de workshop. Het ontwikkelen van nieuwe diensten komt niet in aanmerking voor de WBSO.

Jouw eigen project behandelen
Als jij je eigen projectaanvraag als case behandeld wilt zien tijdens de workshop, dan verzoeken wij je een project omschrijving van maximaal 10 regels te mailen naar alex.krommenhoek@vectrix.nl. Iedereen die een projectbeschrijving inlevert krijgt na de workshop gratis feedback per e-mail.

Over Vextrix

Vectrix is gespecialiseerd in het aanvragen van subsidies, kredieten en risicokapitaal voor innovatieve bedrijven.

Vectrix

Programma

  • 15.00 uur Ontvangst
  • 15.30 uur Introductie
  • 15.35 uur WBSO, de regeling, criteria, voorwaarden, verrekening en administratie
  • 16.30 uur Hoe schrijf je een effectieve subsidie aanvraag? Wat scoort wel en wat scoort niet? 2 Praktijkcases
  • 17.30 uur Borrel

Aanmelden
Wil je deelnemen, meld je dan aan via Skillcity inside rechtsboven. Ben je nog geen deelnemer van ons netwerk, vraag daar dan een inlog aan.
Je kunt ook een mail sturen naar vectrix@skillcity.nl. Vermeld je naam en functie.

Lokatie (let op, gewijzigd!)
Bij bedrijf eFocus:
Kanaalweg 29, Utrecht
Route: efocus.nl