Op 20 juni 2006 vindt het Nationaal ICT Event 2006 plaats in Utrecht. Het Nationaal ICT Event heeft als doel het gebruik van ICT-toepassingen te stimuleren en een positieve bijdrage te leveren aan het klimaat rond ICT en innovatie in Nederland.

Het evenement verbindt daarbij tal van organisaties en personen, die actief betrokken zijn bij de ontwikkeling van ICT en ICT-toepassingen. Vele prominenten uit bedrijfsleven en overheid steunen het Nationaal ICT Event en participeren in de jury. Tijdens de dag wordt een programma gepresenteerd met tal van succesvolle ict-toepassingen en business cases: laat gebruikers zien hoe ICT wérkt, waar ICT oplossingen heeft geboden voor vraagstukken in maatschappij en bedrijfsleven. Peer-to-peer kennis overdracht speelt hierbij een belangrijke rol. Op het Nationaal ICT Event zijn de belangrijkste e-business en ICT- gerelateerde awards in Nederland samengebracht:

De Broos van Erp-prijs
Een prijs van 50.000 euro voor de meest veelbelovende start-up. Bestaat uw bedrijf maximaal 3 jaar? Heeft u minder dan 100 medewerkers? En heeft u een innovatief product of een innovatieve dienst met ICT of nieuwe media? Dan kunt u zich inschrijven voor de Broos van Erp prijs.

PricewaterhouseCoopers Innovator AwardNet als de Broos van Erp richt deze prijs zich op het MKB. De PricewaterhouseCoopers Innovator Award is een prijs voor een MKB-onderneming die minimaal vier jaar bestaat en die zich bezighoudt met een innovatieve ICT- of internettoepassing.

Is uw bedrijf maximaal 250 medewerkers groot? Bestaat u minimaal 4 jaar? En heeft u een innovatief product of een innovatieve dienst met ICT of nieuwe media? Dan kunt u zich inschrijven voor de PricewaterhouseCoopers Innovator Award.

Locatie: Media Plaza, Utrecht.

Ga voor meer informatie naar www.ictevent.nl