LinkedIn, OpenBC, Hyves, MySpace, Ecademy: succesvolle social networks zowel in de business als in de consumenten omgeving.
Skillcity voegt hier op 29 juni haar Skillcity inside aan toe. Een online matchmaker voor persoonlijk zakendoen. Maar wat heb je nu aan social networks?

Netwerken van achter je bureau

Frank Meeuwsen, Rhinofly, schetst in zijn presentatie ‘Van de Heg naar Hyves’ het speelveld van social networking en social computing.
De IT-ondernemer Geert Conard veranderde binnen 1 jaar tijd van anti-netwerker tot een van de top netwerkers van Belgie, gebruikmakend van social networks als LinkedIn en Ecademy. Hij legde dit vast in zijn boek ‘A Girlfriend in Every City’ en vertelt over zijn ervaringen.
Martijn Verhoeven, directeur Rhinofly, legt in ‘Insight in Inside’ uit hoe social networking binnen Skillcity werkt. Skillcity inside is gerealiseerd door Rhinofly.

Roeiclinic:
Het Skillcity café vindt op 29 juni plaats op een ontspannen locatie. Namelijk bij roeivereniging Orca. Daar kun je kennis maken met de roeisport en actief deelnemen aan een roeiclinic.

Programma:
16:00 Roeiclinic
17:00 Aanvang borrel
18:00 Van de Heg naar Hyves – Frank Meeuwsen
18:20 A Girlfriend in Every City – Geert Conard
18:50 Insight in Inside – Martijn Verhoeven
20:00 Einde

Kom naar het cafe en maak kennis met inside:
Skillcity leden hebben een persoonlijke uitnodiging gekregen met een persoonlijke inlog voor Skillcity inside. Bekijk de bedrijven, je mede ondernemers en maak je eigen profiel aan. Je kunt je daar via bijeenkomsten opgeven voor het cafe.

Geen inlog en wel zin om te komen? Registreer je dan rechtsboven in het scherm!

De eerste 50 deelnemers ontvangen een exemplaar van het boek ‘A Girlfriend in Every City’ van Geert Conard.

Locatie:
Orca vind je in de roeiaccommodatie “De Driewerf”. Dit botenhuis ligt in het zuiden van Utrecht aan de Verlengde Hoogravenseweg langs het Merwedekanaal. De route vind je hier.