Als ICT ondernemer ben je voortdurend op zoek naar manieren om de groei en vooruitgang van je bedrijf te garanderen. Creativiteit is hierbij een belangrijk sleutelwoord. Het liefst wil je de inzet en het denken van jou zelf en je mensen zo volledig mogelijk benutten om op creatieve en vernieuwende wijze de business succesvol te laten ontwikkelen….en extra hulp en ideeën zijn eigenlijk altijd welkom.

De Six Thinking Hats, ontwikkeld door Edward de Bono, bieden uitkomst. Zes gekleurde hoeden die symbool staan voor zes verschillende denkwijzen. Het gebruik en de toepassingsmogelijkheden zijn bijna oneindig te noemen: b.v. bij het ontwikkelen van businessplannen, het oplossen van allerlei zakelijke vraagstukken, het nemen van beslissingen, het bevorderen van sales en business development, het stimuleren van creativiteit in het denkproces….

Door de Six Hats in te zetten, kan ieder denkbaar vraagstuk of probleem op creatieve wijze benaderd worden. Het resultaat is meer efficiëntie en effectiviteit in de bedrijfsvoering…en tegelijkertijd wordt een breed draagvlak ten aanzien van beslissingen en actieplannen in de onderneming gecreëerd.

Skillcity organiseert samen met Communicum een introductie workshop. Workshopleiders Richard Maddocks en Sintia Wijk van Communicum laten de deelnemers interactief kennis maken met de Six Thinking Hats methode aan de hand van een actueel en relevant ondernemersvraagstuk.

communicum

Programma
14:30 Ontvangst (met koffie)
15:00 Introductie & Uitleg theorie Six Thinking Hats
16:00 Behandelen van ondernemersvraagstuk m.b.v. Six Thinking Hats
17:15 Afsluiting
17:30 Borrel

Deelnemen en aanmelden:
Er zijn nog 3 plaatsen te vergeven. Er is plaats voor 15 ICT-ondernemers. Deelname is als altijd gratis en gaat op volgorde van inschrijving. Stuur een mail naar sixhats@skillcity.nl en vermeld je naam en functie.

Locatie:
Conferentiecentrum Drakenburg te Baarn
Adres:
Dr.A. Schweitzerweg 1
3744 MG BAARN
Tel: 035-6461414

De routebeschrijving vind je op www.drakenburg.nl.