In januari jl. heeft PricewaterhouseCoopers haar nieuwste editie van de Entertainment & Media Outlook towards 2009 (Trends in the Netherlands 2005-2009) uitgebracht.
In deze Outlook worden de verwachte ontwikkelingen in de Entertainment & Media branche in Nederland voor de periode tot en met 2009 belicht. PricewaterhouseCoopers is alweer begonnen aan het ontwikkelen van de volgende editie. Daartoe worden round tables georganiseerd om met de ondernemers uit de branche de ontwikkelingen voor de komende jaren te verkennen.

In het nieuwe medialandschap domineert in toenemende mate de vraag, niet het aanbod. De consumenten neemt steeds meer de regie in handen, zij maken de dienst uit, creëren hun eigen content. De media consument van vandaag is uniek, veeleisend en betrokken.

In deze nieuwe omgeving wordt de hoeveelheid content en service steeds uitbundiger, maar blijft de tijd en aandacht van de consumenten beperkt. Daarom is een nieuwe aanpak nodig die consumenten helpt hun beperkte tijd en aandacht te maximaliseren om een rijke, gepersonaliseerde en sociale media omgeving te creëren.

In de round table van 23 maart bespreken we samen met u de hoe de strategische positie van ondernemingen hierdoor wordt beïnvloed en hoe organisaties daar goed op kunnen inspelen.

Programma

 • 15.00 uur – Ontvangst
 • 15.30 uur – Introductie E&M Outlook 2005 – 2009 en de verwachte trends komende jaren
 • 16.00 uur – Round table discussie:
  • Hoe zal de lezer zich ontwikkelen, wat wil de nieuwe lezer?
  • Hoe zal de rol van de adverteerder zich gaan ontwikkelen?
  • Welke samenwerkingsvormen zullen succesvol zijn?
  • Wie verdient er straks nog aan content?
 • 17.30 uur – Afsluiting met een borrel

Doelgroep en deelnemen
De round table wordt georganiseerd voor ondernemers, marketing directors en strategische adviseurs. De deelnemers worden persoonlijk uitgenodigd.
Heeft u ook belangstelling, neemt u dan contact op met Ben Alfrink, tel. 030 – 28 19 870.
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Deelnemers krijgen een exemplaar van het onderzoek.

Locatie
De round table vindt plaats bij PricewaterhouseCoopers, Archimedeslaan 21, Utrecht – zaal Jakarta.