De Rabobank is marktleider op het gebied van internetbankieren en is continu bezig nieuwe diensten te ontwikkelen. Een innovatieve bank die altijd voorop probeert te lopen middels toepassing van ICT voor klanten, partners en voor verbetering van de eigen processen. De Rabobank heeft de nieuwste ICT-ontwikkelingen klaar staan en bood speciaal aan Skillcity relaties een kijkje in de nabije toekomst.

Er waren zo’n 40 ICT-ondernemers en participanten aanwezig.

Het programma:

  • 15.30 – 16.00 uur Ontvangst
  • 16.00 – 16.10 uur Welkom Ben Alfrink, Skillcity en Theun Helms, manager middenbedrijf Rabobank Utrecht
  • 16.10 – 16.35 uur Gouden toekomst voor ICT-bedrijven?, Richard Jeurissen, sectormanager dienstverlening Rabobank Nederland
  • 16.35 – 17.20 uur Volgende fase van e-banking, Tiny Gruyters, business change manager Virtuele Rabobank, Rabobank Nederland
  • 17.20 – 17.50 uur Klanten verrassen met technology finance, Ruud Peek, De Lage Landen
  • 17.50 – 18.00 uur Laatste vragen en afsluiting
  • 18.00 – 19.00 uur Borrel

Toelichting op het programma
Gouden toekomst voor ICT-bedrijven?
In dit seminar neemt de Rabobank u mee door de actuele trends en ontwikkelingen in bancaire dienstverlening, vanuit het perspectief van de ondernemer als partner of klant. Hoe gezond is eigenlijk de ICT sector en welke uitdagingen zijn er voor ICT bedrijven?

Volgende fase van e-banking
De Rabobank is de uitdaging van het internet met succes aangegaan; zij zijn marktleider op het gebied van internet bankieren en zijn continu bezig nieuwe diensten te ontwikkelen. De volgende ontwikkelingen staan klaar; een kijkje in de nabije toekomst.

Klanten verrassen met technology financeVergroot uw afzet en verhoog uw klantenbinding. Uw relatie is overtuigd van de enorme besparingen die gerealiseerd worden met de nieuwe software. Hij ziet echter op tegen het wederom aanvragen van budget voor een nieuwe ICT-investering. Hoe kunt u samen met uw klant deze drempel wegnemen en de deal alsnog sluiten?

Locatie
De workshop werd gehouden bij Rabobank Utrecht:
Beneluxlaan 31-33, Utrecht