‘Connecting people with weblogs’
Over weblogs in het bedrijfsleven: een marketingdroom die uitkomt

Programma 29 september:

  • 16.30 – 17.30 uur Inloop en netwerkborrel
  • 17.30 – 17.45 uur Op zoek naar meer interactie binnen Skillcity, Ben Alfrink
  • 17.45 – 18.15 uur Marketingfacts.nl als inspiratiebron, Marco Derksen
  • 18.15 – 19.30 uur Vervolg netwerkborrel

‘Connecting people met weblogs’
Marco Derksen, drijvende kracht achter het populaire marketing weblog Marketingfacts.nl, zal kort stilstaan bij de oorsprong, ontwikkeling en verdere evolutie van Marketingfacts.

Marco geeft zijn visie op de belangrijke rol die weblogs als onderdeel van Web 2.0 (read-write) spelen bij de verdere ontwikkeling van zijn eigen bedrijf en het bedrijfsleven in algemene zin.

Over Marketingfacts
Marketingfacts is een van de meest populaire marketing weblogs van Nederland. In november 2002 opgezet en sindsdien bijgehouden door een groot aantal mensen met passie voor het marketingvak. Dagelijks schrijven zij over trends en ontwikkelingen op het gebied van interactieve marketing. Dagelijks bezoeken duizenden vakgenoten de weblog en discussiëren zij mee over actuele onderwerpen.

Marketingfacts werd in 2004 genomineerd als beste businessblog voor de Dutch Bloggies en werd in 2005 door de lezers van het prestigieuze MarketingSherpa uitgeroepen tot het beste niet-Engelstalige marketingweblog.

ilse media heeft in september 2005 een belang genomen in Marketingfacts:
“Interactieve marketing wint snel aan populariteit.” aldus Paul Molenaar, directeur van ilse media. “Samen met marketingfacts.nl wil ilse media een volledig kennisplatform bieden waar marketeers zichzelf en elkaar informeren. Het weblog marketingfacts.nl is een uitstekende bron van informatie en zal worden uitgebreid met opleidingen, seminars, een kennisbank en andere diensten die tot doel hebben kennis over nieuwe, iteractieve vormen van marketing te vergroten.”

Skillcity online
Skillcity heeft per 5 september een nieuwe, moderne site. Uitgerust met de laatste webmogelijkheden en ingericht om het netwerk van ICT-ondernemers nog beter te faciliteren. Offline en online. Gericht op persoonlijk zakendoen met mensen die je mag.

Skillcity.nl is ontwikkeld met 3 partijen uit het netwerk:
eFocus, Hemels van der Hart en Rhinofly.

Kijk vast door de site heen, wij zijn er trots op!

Aanmelden
Aanmelden als bezoeker is eenvoudig: stuur een e-mail naar cafe@skillcity.nl. Vermeld je naam, het bedrijf en je functie. Er zijn geen kosten voor deelname aan het café verbonden.

Locatie
Ook in 2005 is participant Regus gastheer voor de ICT-ondernemers met als vaste locatie het Zen Building in Utrecht (Rijnsweerd). Regus stelt haar Cyber Café en Business Lounge voor deze gelegenheid ter beschikking.

Adres:
Regus – Zen Building
Newtonlaan 115-123,
3584 BH Utrecht
030 – 210 6000
http://www.regus.com/

Regus