‘Like’ je wel eens een bericht op LinkedIn? Plaats je zelf wel eens een artikel? Of deel je content die je zelf interessant vindt? Dan ben je goed op weg. Maar LinkedIn heeft je meer, véél meer te bieden. Zowel jou als persoon en je bedrijf.

Wil je weten hoe je het maximale uit LinkedIn haalt? Dan nodigen we je uit om op maandag 3 december in Baarn aanwezig te zijn bij de workshop ‘LinkedIn – een strategisch marketinginstrument’ door Floris ten Kate van Orange Dolphins. Floris heeft als marketing- en communicatie-adviseur in 2009 zijn focus volledig verlegd van ‘old school’ naar ‘eigentijds en volledig on-line’. Hij geldt als de LinkedIn-specialist en kan ons als geen ander wegwijs maken op dit veelal oppervlakkig gebruikte medium. Tijdens zijn interactieve presentatie zal hij:

  • het belang schetsen van een goede Personal Branding, Individuele Positionering en online Ambassadeurschap voor de onderneming door haar medewerkers;
  • stil staan bij de uitdagingen die we moeten overwinnen voordat we echt effectief online aan de slag kunnen;
  • uitleggen wat je als individu en als organisatie moet doen om met LinkedIn business te generere; niet quick ’n dirty, wel strategisch.

 

Spreker Floris ten Kate

Floris ten Kate is Social media adviseur en specialist op LinkedIn. Is overtuigd ambassadeur van sociaal ondernemerschap, gelooft sterk in transparantie, de kracht en verantwoordelijkheid van het individu en gezamenlijkheid.  Heeft in 2009 zijn focus volledig verlegd van “old school” naar “eigentijds en volledig on-line”. Hij geldt als de specialist op LinkedIn en zal ons wegwijs maken op dit veelal oppervlakkig gebruikte medium.

 

LinkedIn Profiel Checklist

Vooraf wil Floris je graag een eindje op weg helpen. Hij ontwikkelde een korte LinkedIn Profiel Checklist. Mail voor 19 november je public profile URL (het webadres van je LinkedIn profiel) naar floris@orangedolphins.nl . Dit geeft hem de gelegenheid om jouw profiel te beoordelen en feedback te geven. Voor het beste profiel wordt de  ‘’publieksprijs’’  uitgereikt.

 

Introducee

Tot slot, als je een collega-ondernemer wil introduceren waarvan je denkt dat die past bij Skillcity en interesse heeft in het onderwerp dan is diegene van harte welkom!

 

Programma en locatie

Je bent voor deze sessie van harte welkom op maandagmiddag 3 december vanaf 15:30 uur in Villa Amalia in Baarn. Het inhoudelijke programma start om 16:00 uur en we sluiten uiteraard af met een geanimeerde borrel.

Villa Amalia ligt aan het Stationsplein 62, recht tegenover het station van Baarn. In de direct omgeving zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Aanmelden voor dit event

 

 

 

Bekijk hier de intro van Floris ten Kate