Floris ten Kate van Orange Dolphins treedt voor ons op als verkenner van de wereld van LinkedIn. Een wereld die véél verder gaat dan alleen een op en top LinkedIn profiel.
Over de gastspreker: Floris ten Kate heeft als marketing- en communicatie-adviseur in 2009 zijn focus volledig verlegd van ‘old school’ naar ‘eigentijds en volledig on-line’. Hij geldt als de LinkedIn-specialist en kan ons als geen ander wegwijs maken op dit veelal oppervlakkig gebruikte medium. Tijdens zijn interactieve presentatie zal hij:

  • het belang schetsen van een goede Personal Branding, Individuele Positionering en online Ambassadeurschap voor de onderneming door haar medewerkers;
  • stil staan bij de uitdagingen die we moeten overwinnen voordat we echt effectief online aan de slag kunnen;
  • als afsluiting uitleggen wat je als individu en als organisatie moet doen om met LinkedIn business te genereren? Niet quick ’n dirty, wel strategisch.

Onze gastspreker

Floris ten Kate is Social media adviseur en specialist op LinkedIn. Is overtuigd ambassadeur van sociaal ondernemerschap, gelooft sterk in transparantie, de kracht en verantwoordelijkheid van het individu en gezamenlijkheid.  in 2009 zijn focus volledig verlegd van “old school” naar “eigentijds en volledig on-line”. Hij geldt als de specialist op LinkedIn en zal ons wegwijs maken op dit veelal oppervlakkig gebruikte medium

LinkedIn Profiel Checklist

Vooraf wil Floris jullie graag een eindje op weg helpen. Hij ontwikkelde een korte LinkedIn Profiel Checklist (zie bijlage). Mail voor woensdag 31 oktober,  je public profile URL (het webadres van je LinkedIn profiel) naar floris@orangedolphins.nl . Dit geeft hem de gelegenheid om jou profiel te oordelen en feedback te geven. Voor het beste profiel wordt de  ‘’publieksprijs’’  uitgereikt.

Introducee

Tot slot, indien je een collega ondernemer wil introduceren waarvan je denkt dat die past bij Skillcity en interesse heeft in het onderwerp dan is diegene van harte welkom!

Programma en locatie

Je bent voor deze sessie van harte welkom op dinsdagmiddag 6 november vanaf 15:30 uur in Villa Amalia in Baarn. Het inhoudelijke programma start om 16:00 uur en we sluiten uiteraard af met een geanimeerde borrel.

Villa Amalia ligt aan het Stationsplein 62, recht tegenover het station van Baarn. In de direct omgeving zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Aanmelden voor dit event