Geen organisatieverandering zonder gedoe. Dat is ook niet te voorkomen. Maar je moet er wel mee kunnen ‘dealen’. Van origine klinisch- en organisatiepsycholoog en inmiddels 20+ jaar zelfstandig organisatieadviseur Jacqueline Jansen vertelt (en laat zien!) hoe je dat doet.

 

Organisatieveranderingen zonder gedoe bestaan niet

Jacqueline gaat het hebben over “Gedoe” en meer specifiek over organisatieveranderingen, want die geven altijd gedoe: veel of weinig, boven- of ondergronds, heet of koud. In vogelvlucht stelt ze een aantal klassieke wijsheden over organisatieverandering aan de kaak en legt ze uit waarom het belangrijk is dat gedoe boven tafel komt.

 

Over de gastspreker

Jacqueline Jansen is van origine klinisch- en organisatiepsycholoog en sinds 1995 zelfstandig organisatie-adviseur. Wat haar fascineert is verandering in al haar facetten, collectief als team, MT of organisatie, maar ook individueel. Waarom gaat het soms als vanzelf, terwijl je nauwelijks iets lijkt te doen, en waarom zit je – als team of mens – soms zo hopeloos vast in stroop? Hoe doorbreek je dat weer… en waar kunnen we je helpen? Jacqueline schreef over dit onderwerp twee zeer bruikbare boeken: Gedoe komt er toch en Gedoe op tafel.

 

Programma en locatie

Je bent voor deze sessie van harte welkom op maandagmiddag 15 oktober 2018 vanaf 15:30 uur in Villa Amalia in Baarn. Het inhoudelijke programma start om 16:00 uur en we sluiten uiteraard af met een geanimeerde borrel.

Villa Amalia ligt aan het Stationsplein 62, recht tegenover het station van Baarn. In de direct omgeving zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Aanmelden voor event