Hoe kun je principes uit de muziek gebruiken voor jouw bedrijfsstrategie?
De klantervaring wordt steeds belangrijker in de strategie van bedrijven en instellingen. Het verbeteren daarvan vraagt om aansprekende concepten en een overtuigende uitvoering – elke keer opnieuw. Voor muziekmakers is dat core business: hun toekomst staat direct op het spel wanneer zij hun publiek niet weten te raken.
Floris Hurts zet je met zijn De Business Compositie aan het denken. En zet je aan tot doen. Met tientallen verrassende parallellen tussen het creëren van overtuigende muziek en prestaties leveren waar klanten enthousiast van worden. En met bruikbare inzichten en modellen voor het creëren van unieke en toch herhaalbare klantervaringen met behulp van eigen ‘zakelijke composities’.

Over de spreker:
Floris Hurts is gespecialiseerd in strategie en innovatie van dienstverlening en oprichter van HDNM business composers. Hij werkt met leiders en managementteams van organisaties aan het klant gedreven maken van hun dienstverlening, door de (on-)uitgesproken behoeften van hun klanten beter te herkennen en doorgronden en hun performance vanuit dat perspectief opnieuw te ‘componeren’. Zijn fascinatie voor waardecreatie in dienstverlening bouwde hij op bij Randstad, als strategy director bij FHV BDO, als partner bij bureau Corp Consultants en als senior adviseur bij Twynstra Gudde. Zijn boek ‘De Onmisbaarheidsfactor’ werd genomineerd voor de Marketing Literatuurprijs.

Locatie:
Deze inspiratiesessie vindt plaats in Villa Amalia, Stationsplein 62 in Baarn. Villa Amalia ligt recht tegenover het station van Baarn. In de directe omgeving zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Programma:
–  Je bent welkom vanaf 15.30 uur.
–  Om 16.00 uur trappen we de bijeenkomst af.
–  Vanaf 17.30 uur staat er een borrel voor je klaar.

Aanmelden:
Participanten en vrienden kunnen zich hieronder aanmelden. We kijken uit naar jouw komst!
[contact-form-7 id=”16869″ title=”Contactformulier: Business compositie”]