Graag nodigen we je uit om op 18 januari met zoveel mogelijk vrienden en participanten te toasten op het nieuwe jaar en vooruit te blikken op wat komen gaat. Een mooie gelegenheid ook om PNO Consultants, onze nieuwe hoofdsponsor, te ontmoeten. Arthur de Haan, directeur van PNO en aankomend bestuurslid van Skillcity, zal zichzelf en PNO Consultants aan je voorstellen. Hij neemt je mee in PNO’s visie op innovatie in het algemeen en binnen de IT-wereld in het bijzonder en op de uitdagingen die we in de nieuwe setting van Skillcity willen aangaan.

Daarnaast hebben we Paul Iske bereid gevonden om op geheel eigen wijze zijn gedachten met ons te delen op het snijvlak van waardecreatie en innovatie – iets dat wat ons betreft mooi aansluit op wat we met Skillcity proberen te stimuleren. Paul Iske is hoogleraar Open Innovation & Business Venturing aan de School of Business and Economics van de Universiteit Maastricht en was tot medio 2015 verbonden als Chief Dialogues Officer aan ABN Amro. Daarnaast is hij oprichter van het Instituut voor Briljante Mislukkingen met als doel begrip te kweken voor de complexiteit van innovatie en ondernemen. Een intelligente en tegelijk ontspannende voordracht, neem dat van ons aan!

En dan natuurlijk het afscheid van Ben. Over zijn vertrek ben je al geïnformeerd. Maar weg via de achterdeur kan natuurlijk niet. Het zou dan ook fijn zijn als jij er op 18 januari bij bent, zodat we Ben op gepaste wijze kunnen bedanken voor zijn inzet voor Skillcity.

Programma

15.30  Inloop
16.00  Welkom door Erik van Toor
16.15  Kennismaken met PNO Consultants: Arthur de Haan
16.30  Waardecreatie en innovatie: Prof. Dr. Paul Iske
17.15  Afscheid Ben
17.30  Afsluiting en borrel met fingerfood

Doelgroep en aanmelden

Participanten en vrienden kunnen zich hier aanmelden. We kijken uit naar jouw komst.

Locatie en ontvangst

Villa Amalia, Stationsplein 62, Baarn. Villa Amalia ligt recht tegenover het station van Baarn. In de directe omgeving zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.