Seminar i.s.m. De Breed & Partners en Investormatch.

Aan de hand van praktijkcases zullen Carel Bruinings en Peter van Meersbergen de mogelijkheden en valkuilen van stapelfinanciering en subsidie bespreken. Ben jij klaar om een investeerder aan boord te nemen? Is crowdfunding de weg voorwaarts voor jou? Of is een mezzanine lening een optie? Durf jij een EU-subsidie aan te vragen als onderdeel van de financiering?

Wil je jouw case inbrengen voor behandeling tijdens het seminar? Geef dit dan aan bij je aanmelding.

Programma

15.00   Inloop en ontvangst
15.30   Introductie deelnemers
15.40   Start seminar
17.30   Afsluiting en borrel

Locatie
Villa Amalia, Stationsplein 62, Baarn. Villa Amalia ligt recht tegenover het station van Baarn. In de directe omgeving zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Doelgroep en aanmelden
Ondernemers, business unit en finance management van IT-bedrijven.

Deelname aan het seminar is kosteloos. 

Wil je deelnemen? Stuur dan een mailtje naar Ben Alfrink, waarin je aangeeft hoe groot jouw bedrijf is. Afmelden is tot 24 uur van tevoren kosteloos. Daarna en bij no-show brengen wij 50 euro in rekening.

Over de sprekers

Carel Bruinings is ruim 5 jaar werkzaam als consultant innovatie financiering. Zijn grootste expertise ligt in het verkrijgen van subsidies, Europese subsidies en overheidskredieten. Hij denkt graag op conceptueel niveau met zijn klanten mee over innovaties. Dankzij zijn ervaring in de ICT kan hij goed meedenken wanneer zaken innovatief zijn en zich dus kwalificeren voor subsidies. 

Peter van Meersbergen is sinds 2011 managing partner van Investormatch, waar hij voor ondernemers de ideale investeerder zoekt. Naast het matchen van ondernemers aan investeerders is hij regelmatig spreker op events over investeren, bedrijfsfinanciering en risicokapitaal.