Seminar i.s.m. Cordemeyer & Slager / Advocaten.

Nieuwe wet- en regelgeving volgt elkaar in hoog tempo op met grote gevolgen voor de HR-praktijk. Tijdens deze bijeenkomst bespreken wij de belangrijke ontwikkelingen en bieden wij praktische handvatten voor jouw dagelijkse praktijk.

De onderwerpen die tijdens deze bijeenkomst zullen worden behandeld zijn ondermeer:

  • Arbeidsovereenkomst nieuwe stijl: recente jurisprudentie toegepast, concurrentiebeding, pensioenontslag, Wet Datalekken
  • Het nieuwe ontslagrecht toegepast: toetsingskader kantonrechter en UWV, transitievergoeding en billijke vergoeding, ketenregeling en opvolgend werkgeverschap
  • Detachering: De Hoge Raad en leiding en toezicht, StiPP, Wet DBA, Waadi en belemmeringsverbod
  • Varia: bonustargets, eenzijdig wijzigen van arbeidsvoorwaarden, loonwaarde vakantiedag

Programma
15.00 Ontvangst
15.30 Actualiteiten arbeidsrecht – deel 1
16.30 Pauze
16.45 Actualiteiten arbeidsrecht – deel 2
17.30 Afsluiting

Doelgroep en aanmelden

Directieleden, HR en legal managers van ICT-bedrijven

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar Ben Alfrink. Afmelden is tot 24 uur van tevoren kosteloos. Daarna en bij no-show brengen wij 50 euro in rekening.

Locatie en ontvangst

Villa Amalia, Stationsplein 62, Baarn. Villa Amalia ligt recht tegenover het station van Baarn. In de directe omgeving zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Over de spreker

Marion Hagenaars is advocaat arbeidsrecht bij Cordemeyer & Slager / advocaten, een niche kantoor voor de IT-branche. Marion heeft zowel binnen als buiten de IT-branche ruime ervaring in het opstellen van en adviseren over arbeidsovereenkomsten en overeenkomsten van opdracht.