Voor veel IT-bedrijven is het werven van ervaren professionals steeds lastiger geworden. Referral Recruitment is het door eigen medewerkers binnen hun eigen netwerken laten werven van nieuwe collega’s. Het is een aanpak die vele voordelen biedt op zowel korte als langere termijn.

Tijdens deze workshop komen de voordelen van Referral Recruitment aan bod en ook de succesfactoren voor de introductie van Referral Recruitment binnen jouw bedrijf.

Welke type professionals komen het meest in aanmerking voor werving door jouw medewerkers? Welke mindset is hierbij van belang en hoe stimuleer je een proactieve houding bij jouw medewerkers? Wat heeft jouw bedrijf nieuwe medewerkers te bieden?

Programma

15.00   Inloop en ontvangst
15.30   Introductie deelnemers
15.40   Start workshop
17.30   Afsluiting en borrel

Locatie
Villa Amalia, Stationsplein 62, Baarn. Villa Amalia ligt recht tegenover het station van Baarn. In de directe omgeving zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Doelgroep en aanmelden
Ondernemers, business unit en HR-management van IT-bedrijven vanaf circa 10 FTE.

Deelname aan de workshop is kosteloos. 

Wil je deelnemen? Stuur dan een mailtje naar Ben Alfrink, waarin je aangeeft hoe groot jouw bedrijf is. Afmelden is tot 24 uur van tevoren kosteloos. Daarna en bij no-show brengen wij 50 euro in rekening.

Over Gerard Zegers
Gerard Zegers heeft als zelfstandig ondernemer ruim 20 jaar ervaring in het trainen en coachen van professionals. Na zijn studies psychologie en informatica is hij 15 jaar werkzaam geweest in de ICT-sector en organisatieadvies. Vanuit Being Me laat hij professionals succesvol nieuwe collega’s en opdrachten werven.