Jaap Gerretsen en Antoon Sturkenboom zijn partners in NewBird. Een digital agency gedreven door gedragswetenschap, (game) design en technologie. In hun bijdrage schetsen zij het landschap van de digital transformatie vanuit menselijk perspectief.

Het gaat over het belang van de humane factor voor de business in verschillende sectoren. Over de noodzaak vanuit hedendaagse doelgroepen: de digital natives. Over de trends die inspelen op de menselijke factor zoals gamification, design thinking en user centered design.

En ook over de aanknopingspunten die gedragswetenschappelijke inzichten bieden voor het verleiden van klanten en medewerkers. Om hen inzicht te geven en te motiveren en om gedrag te veranderen.

Toegift over SXSW
Floris Vlasveld van Inspire Innovation zal kort terugblikken op de recentelijk door hem bezochte SXSW conference in Austin (VS).

Locatie en ontvangst

Villa Amalia, Stationsplein 62, Baarn. Villa Amalia ligt recht tegenover het station van Baarn. In de directe omgeving zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Je bent welkom vanaf 15.30 uur. Om 16.00 uur trappen we de bijeenkomst af en vanaf 17.30 uur staat er een borrel met fingerfood voor je klaar.

Doelgroep en aanmelden

Participanten en vrienden kunnen zich aanmelden bij Ben Alfrink.